test/linksysn.jpg

Linksys går i ringen

Linksys lancerer nye netværksprodukter med 3D-fjernbetjeningen "The Ring", som benytter brugerfladedesign fra det nyerhvervede danske firma KISS.

Der har været stille omkring danske KISS siden firmaet blev købt af den amerikanske hardwaregigant Cisco, der også ejer Linksys. Men nu er stilheden slut. Senere på året vil Linksys lancere en række netværksprodukter, der kombinerer den brugervenlighed, som vi har rost Linksys' produkter for i de sidste mange tests, og KISS' indbydende brugefladedesign. Det hele skal styres med en helt unik 3D-fjernbetjening, der blot kommer til at hedde "The Ring".

"The Ring" har et pistolgreb, to museknapper og et scrollhjul, men vigtigst af alt er den udstyret med tre gyroskoper, der gør, at man kan styre en markør på skærmen i 3D. Du peger simpelthen på det, du vil vælge. Kombineret med et antal netværksprodukter til stuen og et veldesignet og flot grafisk interface til tv-skærmen, skal "The Ring" sikre, at Linksys tager føringen, når familien Danmark skal have adgang til hele familiens digitale billeder, film og musik.

Måske er du interesseret i ...