Køb julegaver med store besparelser

Vi har testet masser af udstyr i 2020, og meget af det er faldet i pris siden vores test. Her får du 3 bud på julegave-ideer, der er raslet ned i pris.

15. november 2020 af Henning Dadkhah Rasmussen

Hvad giver man pc-ejeren, der allerede ejer det meste udstyr, som er værd at eje? 

Vi giver dig her tre gode bud på julegaver, som vil vække glæde hos ung som gammel, hvis modtageren i forvejen er vild med moderne teknologi. 

De tre produkter har vi testet i Komputer for alle i løbet af 2020, og de har alle gjort sig positivt bemærket hos testredaktøren, der vurderede deres egenskaber. 

Som en lille bonus er de derudover faldet markant i pris siden vi testede dem.

> Læs alle vores test og anmeldelser i Testzonen her

1. Øretelefoner med indbygget opladning

Øretelefoner fra JBL
JBL

JBL’s ørepropper har tydeligvis hentet inspiration fra Apples AirPods. 

© JBL


Da vi testede JBL’s små øretelefoner tilbage i maj, skrev anmelderen i sin konklusion, at der var tale om et par gode ørepropper, som er enkle at anvende og få på plads. 

Samtidig sikrer den trådløse Bluetooth-teknologi, at man ikke skal slås med ledninger, når man lytter til musik. 

JBL Tune 220TWS sælges med en lille opbevaringskasse til propperne, der samtidig fungerer som oplader med indbygget batteri, når øretelefonerne ikke er i brug. 

Det eneste minus vores anmelder kunne se ved produktet var, at de skal oplades med et micro-USB-stik i stedet for det mere moderne USB-C.

Prisen på øretelefonerne er faldet op mod 46 procent siden vores test. Vi har set dem til 538 kroner mod ca. 1000 kroner på testtidspunktet.. 

Læs testen og se den bedste pris lige nu i Testzonen her

2. Billig og praktisk minimus

Lille computermus fra Targus
Targus

Den lille knap på toppen af den trådløse mus fra Targus regulerer musens præcision.

© Targus


I marts, da vi testede Targus’ lille, trådløse mus, havde den en særdeles rimelig pris på 129 kroner og prisen er kun blevet mere fornuftig siden dengang. 

For de omkring 90 kroner Targus Blue Trace Wireless Mouse AMW50EU kan findes til på nettet nu, får du en mus, som er helt ukompliceret. Den har de traditionelle to knapper, et rullehjul og en knap i toppen til at styre præcisionen. 

Den symmetriske form gør, at musen kan bruges af både højre- og venstrehåndede, og så betyder størrelsen, at musen fint kan have sin faste plads i tasken til den bærbare pc.

Læs testen i Testzonen her

3. Mesh-netværk med indbygget powerline

Huawei Q2-Mesh-sæt giver godt trådløst netværk
Huawei

De tre mesh-enheder i Q2 Pro kan også levere netværksforbindelse via elledningerne. 

© Huawei


Med et mesh-sæt, der er det helt nye inden for netværk, får du tre router-enheder i stedet for blot en enkelt router. 

Det betyder, at du kan dække hele huset med trådløst netværk og slippe for døde zoner og udfald. 

Da vores anmelder havde fingrene i Huaweis Q2-sæt tidligere på året, skrev han blandt andet: 

”Vi fik uden videre over 100 mbit/s overalt, selv i de hjørner, hvor traditionelle trådløse netværk får problemer, og typisk omkring 200 mbit/s.” 

Samtidig havde vores anmelder kun ros til overs overfor den indbyggede powerline-adapter, der gør det muligt at bruge kablet netværk via elledningerne – fx til et skur bag huset eller udendørs overvågningskameraer. 

Lige nu sparer du en fjerdedel af prisen i forhold til da vi testede mesh-sættet. Vi har set det til 1.683 kroner på nettet. 

Læs testen i Testzonen her

Læs om 12 andre gode produkter

I Komputer for alle nummer 18/2020, som er på gaden nu, kan du læse om 15 stykker udstyr, vi har testet i løbet af året. 

I artiklen har vi udvalgt udstyr, som på den ene eller den anden måde har begejstret testredaktøren, og som samtidig er faldet markant i pris siden vi testede det.

Her kan du hurtigt se, om prisen er faldet:

Som med de fleste andre produkter, udvikler priserne på elektronik sig også løbende, og nogle gange går det så stærkt, at prisen på et stykke udstyr allerede er faldet efter få uger på markedet. 

På Testzonen, hvor du finder alle vores anmeldelser, skriver vi altid produkternes pris ved testtidspunktet. Men da den pris sjældent er aktuel ret længe finder du også i bunden af hver test en prisangivelse fra prissammenligningstjenesten Pricerunner. 

Her kan du se prisen netop nu, og når du klikker på den laveste pris, kommer du direkte ind på forhandlerens hjemmeside.

www.komputer.dk/test

Måske er du interesseret i ...