Yoga 3 Pro

Klap sammen-pc i nye klæder

Topmodellen i Lenovo’s serie af hybrid-pc’er bliver nu opdateret med forbedrede hængsler, lavere vægt og ny software. Derudover lancerer Lenovo to nye tablets.

10. oktober 2014

Nu har Lenovo lanceret den sammenklappelige computer Yoga 3 Pro, der er efterfølgeren til Yoga 2 Pro. Den nye computer er 17 procent tyndere og 15 procent lettere med en vægt på kun 1.19 kg. Forgængeren er blevet kaldt den bedste Windows-bærbar, du kan købe og genkendes på den berøringsfølsomme skærm, der kan foldes 360 grader og dermed bruges som tablet.

Computerne i Yoga-serien er bygget til, at du skal bøje skærmen meget, derfor har Lenovo forbedret hængslerne i den nye model. Ifølge Lenovo er der blevet brugt 813 individuelle stykker aluminium til at lave de seks hængsler i et design, der minder om en urrem.

Indmaden har også fået en overhaling med den nye software kaldet, ”Harmony”. Det er en funktion, der kan optimere brugen af op til 50 forskellige programmer. ”Harmony” kan fx ændre lysstyrken automatisk, når du læser en e-bog eller skrue op for lyden, hvis du ser en film.

Sammen med den nye computer lancerer Lenovo også to nye tablets: Yoga Tablet 2 Pro og Yoga Tablet 2. Især Yoga Tablet 2 Pro har en spændende funktion. Den indeholder en mini-projektor, så du kan projicere et 50 tommers billede af skærmen op på enhver plan overflade.

De tre nyheder er i butikkerne i slutningen af oktober. Priserne starter ved 11.950 kroner for Yoga 3 Pro, 3.750 kroner for Yoga Tablet 2 Pro og henholdsvis 1.850 kroner og 3.000 kroner for 8- og 10 tommer modellen af Yoga Tablet 2.

Måske er du interesseret i ...