Apple iPhone

iPhone skades hyppigere

Over 80 procent af alle mobilskader der anmeldes, er skader på iPhones. Sådan lød det i går fra forsikringsmægler-virksomheden V-R Gruppen, til Mobilsiden.dk

25. september 2009

iPhone blev lanceret af Apple i 2007, og er hurtigt blevet populær. Det er en multimedie-mobiltelefon, også kaldet en ”smartphone” med internetadgang og multi-touch screen. Men den fikse mobil er langt mere følsom end andre konventionelle telefoner i samme prisklasse, og let at ødelægge.

Sammenlignet med andre mobiltelefoner, har det vist sig at være den telefon, der oftest opstår sager om, selvom der findes langt flere almindelige mobiltelefoner på markedet.

"Den store glasskærm er meget udsat for slag, og mobilens størrelse gør, at den lettere udsættes for vrid-skader på elektronikken, når man sætter sig ned med den i baglommen. Taber man iPhonen, er der heller ingen udstående ting som knapper og taster, som kan tage fra ved et fald," fortæller Steen Søndergaard, direktør for V-R Gruppen, til Mobilsiden.dk.

At der kommer så mange sager om iPhonen, kan dog også skyldes en anden ting. Hvor en normal telefon måske bliver kasseret til fordel for en nyere model, hvis der opstår skader, er en iPhone et luksusprodukt som mange folk gerne ser repareret, skulle der opstå problemer.

Apple har solgt omkring 30 millioner iPhones siden salget starter i juni 2007.

Måske er du interesseret i ...