Læs også

Det er nemt at installere mere RAM i pc'en.

Hvad er RAM?

opgrad/intern_kortlaeser5.jpg

Intern kortlæser

1.Fjern begge kabinettets sider. Fjern dækslet fra en disk-plads, der svarer til størrelsen af kortlæseren på forsiden af kabinettet. Det gør du nemmest ved at presse dækslet ud fra indersiden af kabinettet. 2.Tilslut de medfølgende kabler til bagsiden af kortlæseren og træk kablerne gennem den åbne drevplads på forsiden af kabinettet. 3.Herefter skubbes kortlæseren ind på plads. Kortlæseren skrues fast med skruer på begge sider af kabinettets metalramme.

17. august 2007
opgrad/intern_kortleaser4.jpg
opgrad/intern_kortleaser3.jpg
opgrad/intern_kortleaser2.jpg
opgrad/intern_kortleaser1.jpg

1.Fjern begge kabinettets sider. Fjern dækslet fra en disk-plads, der svarer til størrelsen af kortlæseren på forsiden af kabinettet. Det gør du nemmest ved at presse dækslet ud fra indersiden af kabinettet.

2.Tilslut de medfølgende kabler til bagsiden af kortlæseren og træk kablerne gennem den åbne drevplads på forsiden af kabinettet.

3.Herefter skubbes kortlæseren ind på plads. Kortlæseren skrues fast med skruer på begge sider af kabinettets metalramme.

4.Der er forskellige tilslutningsmuligheder alt efter kortlæsermodel. Du kan sætte kablet fra kortlæseren i et ni-benet stik, direkte på bundkortet hvor der typisk er skrevet USB. Kommer kortlæseren i stedet med et USB-kabel, skal den forbindes til et USB-stik for eksempel på et USB/PCI-kort.

5.Driveren er nu installeret, og du kan nemt overføre billeder og filer fra et hukommelseskort.

Videoguide - montering af kortlæsere

Måske er du interesseret i ...