Test_synology_kom_112012

Test af Synology Diskstation DS112

Synology Diskstation DS112 imponerer først og fremmest på grund af den medfølgende suveræne software. Den er solid, og det er nemt at åbne den og sætte en harddisk i.

15. oktober 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om Synology Diskstation DS112.

DS112 er en netværksharddisk (NAS). Altså en ekstern harddisk, man ikke sætter direkte til sin pc men derimod på sit netværk, så alle husets computere kan få glæde af den. DS112 er dog ikke en NAS for begyndere. Man skal nemlig selv købe en harddisk og putte i. Det er til gengæld så simpelt, som det kan være.

Kassen åbnes uden værktøj. Harddisken kan kun sidde på én måde og fastgøres med de medfølgende skruer. Med det medfølgende program fandt vi vores NAS på pc’en med det samme, og så tog det kun et par yderligere tastetryk at klargøre den og få lagt Synologys styringsprogram DSM 4.0 på den. Og det er, når man logger på sin netværksharddisk via dette program, at alle mulighederne går op for en: Dette er ikke bare et lager, hvor man kan gemme backup og billeder. DSM er simpelthen spækket med funktioner. Programmet ligner et computerskrivebord med ikoner – og i virkeligheden er en avanceret NAS som denne fra Synology da også en lille computer med egen processor og hele molevitten.

Måske er du interesseret i ...