Test_usb_komdk_072012

Lynhurtige eksterne harddiske

Der er ingen grund til at vente i timevis på, at sikkerhedskopien bliver gemt. Nye superhurtige eksterne harddiske med USB 3.0 er ved at overtage markedet, og her har vi testet hele 12 af slagsen.

2. maj 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om lynhurtige eksterne harddiske.

Din pc gemmer på rigtig mange vigtige dokumenter, billeder, programmer og andet. Bryder computerens harddisk ned, kan disse data være spildt for evigt, hvis ikke du har sørget for at tage sikkerhedskopier med jævne mellemrum.

En ekstern harddisk er perfekt til dette formål, da den giver dig mulighed for at gemme kopier af dine vigtigste filer på en anden harddisk end den, der er monteret i pc’en. Den eksterne harddisk kan nemt opbevares et sikkert sted, og nogle modeller kan endda bæres i en inderlomme, hvis du har behov for at transportere større mængder data.

Vi har testet 12 eksterne harddiske med USB 3.0, der enten er beregnet til en plads på skrivebordet eller som mobil ledsager til din bærbare computer. Om du foretrækker den store og rummelige disk på 3,5 tommer eller den lille frække på 2,5 tommer, afhænger i høj grad af dit forventede forbrug af den hurtige lagerplads.

I testen finder du forskellige drev med en kapacitet fra 320 GB til 3 TB, så der er noget for enhver smag, hvad enten du ønsker et let drev til rejsen eller et voluminøst lager til sikkerhedskopier og dine samlinger af billeder, musik og videofilm.

Måske er du interesseret i ...