Google Maps på mobilen

Med Google Maps kan du snart få en alarm, når du skal stå af bussen. 

© Shutterstock

Google Maps vil snart fortælle dig, når du skal stå af toget

Googles navigationstjeneste vil kunne følge dig med GPS, når du rejser i offentlig transport, og lade dig sætte alarmer, så du ikke misser dit stop. Læs mere her.

Snart kan Google Maps hjælpe dig med at huske, hvor og hvornår du skal stå af, når du bruger offentlig transport. Google tester nemlig netop nu en funktion, der lader dig sætte alarmer på specifikke tidspunkter på din rejse.

Når du har indtastet din destination i Google Maps, vil du med den nye funktion kunne trykke ”Start” i hjørnet af skærmen. Så følger Maps din rejse, som den ville gøre, hvis du navigerede i bil eller til fods 

Her vil du også kunne sætte alarmer på dele af rejsen. Alarmerne vil vises på skærmen, selvom du er gået ud af Google Maps, men stadig har navigationen i gang.

Tidligere på året kom det også frem, at Google Maps kan hjælpe dig med at finde en parkeringsplads til bilen i de store byer. 

En længe savnet funktion i Google Maps

Tidligere har det af uransagelige årsager ikke været muligt at navigere med GPS i Google Maps, når du rejste med offentlig transport. Den funktion var reserveret til, når du rejste med bil, cykel eller til fods. I stedet kunne du udelukkende se ruten uden at kunne følge dit fremskridt undervejs.

Den nye funktion vil være særligt brugbar, hvis du rejser et sted, du ikke kender, eller hvis du fokuserer på noget andet under din rejse.

Er du bange for at blive væk, kan du her læse, hvordan du sørger for, at dine venner kan følge dig på Google Maps. 

Google er ikke kommet med officielle meddelelser om den nye funktion endnu, men ifølge mediet Techcrunch er Google i gang med de sidste test af den nye opdatering. Den vil snart være tilgængelig for alle Android-brugere.

Læs også disse 3 hurtige tips til at få mere ud af Google Maps appen på din mobil. 

Sørg altid for at have strøm på mobilen. Få en lækker powerbank med 2 numre af Komputer for alle for kun 59,50 kroner. Du sparer 407 kroner. 

Måske er du interesseret i ...