Samsung Galaxy S2

Galaxy S2 forbydes i Europa

Endnu en episode i farcen om Apples sagsanlæg mod Samsung har set dagens lys. En hollandsk domstol har afgjort, at blandt andet den populære mobiltelefon Samsung Galaxy S2 ikke må sælges i Europa fra den 13. oktober, hvis ikke Samsung ændrer telefonen.

25. august 2011

I forvejen har Apple med succes fået blokeret for Samsungs tavle-pc Galaxy Tab i Tyskland, og nu er det så også lykkedes den amerikanske IT-gigant at sætte en kæp i hjulet for salget af den nye og meget populære mobiltelefon Samsung Galaxy S2. En hollandsk domstol i Den Haag har afgjort, at Samsungs tre mobiler Galaxy S, Galaxy S2 og Galaxy Ace ikke må sælges i Europa fra den 13. oktober - med mindre Samsung ændrer telefonerne.

Hvor Galaxy Tab-sagen handlede om fysisk design, handler denne sag om Samsungs version af Android-styresystemet - helt konkret om den måde man bladrer i sine billeder på telefonen, hvor Apple mener at have patent på metoden. Heldigvis for Samsung betyder det, at firmaet kan løse tvisten med en software-opdatering inden den 13. oktober - og ikke skal ændre det fysiske design.

Måske er du interesseret i ...