Black Friday computertilbud

Der er penge at spare på computere og andet it-udstyr på Black Friday fredag d. 24. november 2017.

© Shutterstock

Find de bedste Black Friday-tilbud

På fredag d. 24. november 2017 kan du se frem til tilbudsregn over hele internettet, når de fleste danske butikker igen i år holder Black Friday. Læs her, hvordan du spotter de gode tilbud.

21. november 2017 af Peter Skovbjerg Jensen

Er du på udkig efter en ny computer, mobiltelefon eller noget helt andet, kan det være en god idé at holde øjnene åbne på fredag d. 24. november 2017. 

Der er det nemlig Black Friday – en af årets absolut største shopping-dage.

Black Friday er traditionelt et amerikansk fænomen, der falder dagen efter helligdagen Thanksgiving, og siden 2010 har Black Friday også fået tag i danskerne. 

Men selvom der er mange gode tilbud, er der også tilbud, hvor procenterne bedrager.

Her får du et par gode råd til, hvordan du navigerer de mange tilbud.

Sammenlign priser på Black Friday

Selvom mange forhandlere reklamerer med store besparelser på produkter, er det ikke ensbetydende med, at det er det billigste sted, du kan købe dem. 

Det er derfor vigtigt, at du sammenligner priserne, før du køber.

Hjemmesiden Pricerunner, der specialiserer sig i prissammenligninger, har lavet en særlig side i anledning af dagen. Her vil du kunne se alle de aktuelle tilbud på fredag, og du kan også sammenligne forhandlerne med deres konkurrenter side om side.

Her forklarer Pricerunner også nogle af hjemmesidens egne råd til, hvordan du bedst navigerer i tilbudsregnen.

I Komputer for alle nummer 17/2017, som er på gaden nu, kan du blive meget klogere på, hvordan du kan spare mange penge, når du skal købe din nye computer. Du kan nemlig let spare 25%, hvis du tænker dig om, inden du køber - læs mere her.

Vi har også lige nu fundet 3 billige computere til dig. Denne artikel bliver opdateret til Black Friday.

Tænk fornuftigt på Black Friday

I løbet af ugen - og især på fredag - vil der blive annonceret rigtig mange tilbud – og flere af dem med et begrænset lager. Men i tilbudsræset kan der ofte være grund til at tælle til ti. 

Som sagt er alle tilbud ikke lige gode, og du kan bruge tusindvis af kroner på et impulskøb, der ikke engang er billigere, end du kan få det andre steder.

På Pricerunner kan du også tjekke produktets prisudvikling. På den måde kan du se, om varen pris evt. er hævet i tiden op til Black Friday - med henblik på at give en ekstra stor besparelse.

Hvis du handler på nettet, opfordrer vi dig til at tjekke op på webshoppen, hvis ikke det er én, du kender i forvejen som fx. Elgiganten eller Power. Tjek fx. hvor webshoppen har hjemme, og søg evt. i Google for at se andres erfaringer med den. For en sikkerheds skyld. 

Læs seneste nyt om computere her

Måske er du interesseret i ...