Sparetips_komdk_112012

De bedste sparetips til din printer

En billig blækprinter er sjældent billig, når det kommer til stykket – for det gør ondt i pengepungen, når du skal købe nye blækpatroner. Nu hjælper vi dig med at få blækket til at holde meget længere.

23. juli 2012

Få mange flere printer sparetips i artiklen

Fra de helt simple til de mere komplicerede får du her en række tips, der kan nedbringe dine printudgifter til under en tredjedel.

Bevæbnet med en præcisionsvægt og en masse gode ideer har vi testet en perlerække af gode sparetips til blækprinteren. Nogle resultater har overrasket, mens andre har givet klare svar på vores formodninger. Vi var fx overraskede over, hvor meget blæk der går tabt i en dyse-rens, og hvor stor prisforskellen er på at printe i kladde- og standardkvalitet. Tilbage står vi med en række gode råd og en nøjagtig viden om, hvorvidt de kan betale sig, når det gælder dine daglige printopgaver. Hvad enten du har en foto- eller kontorprinter, er der dog mange penge at spare ved at følge vores tips.

Vi har testet hvert tip og omhyggeligt udregnet vores besparelser. Samtidig har vi lavet en skala, så du nemt kan se, hvor besværligt det er at benytte sig af tippet.

Mange forskellige tips

Bedre printervaner: Printeren spilder en del blæk på vedligeholdelse af dyser med mere. Det kan være med til at sikre flotte print, men det kan også være unødigt spild. Vi hjælper dig til at undgå for meget vedligeholdelse.

Printerens dårlige vaner: Ofte printer man grafik og andet, som man egentlig ikke behøver – og det kan være svært at undgå. Med vores hjælpeværktøjer kan du få fuld kontrol over, hvad din printer egentlig spytter ud.

Smarte værktøjer: Ofte printer man grafik og andet, som man egentlig ikke behøver – og det kan være svært at undgå. Med vores hjælpeværktøjer kan du få fuld kontrol over, hvad din printer egentlig spytter ud.

Find mange flere sparetips i artiklen

Måske er du interesseret i ...