envyrove

Stationær pc bliver bærbar

HP har lavet en alt-i-én pc, så du nu kan tage din stationære computer under armen og forlade skrivebordet.

Den stationære pc bliver nu bærbar, når HP i slutningen af juli sender sin nye ENVY Rove20 på gaden. Rove har størrelse og vægt som en stationær pc, men har batteri og form som en tablet, så du fx kan flytte den fra skrivebordet og tage den med ud i haven.

Med Rove har HP forsøgt at udvikle en multimedie-pc, som hele familien kan bruge. Den 20 tommer store touchskærm bruger en ny teknik, så den kan registrere flere tryk på samme tid, hvilket fx giver to personer mulighed for på samme tid at spille klaver og guitar på skærmen.

Derudover har HP gjort plads til både god lyd og et godt billede, så Rove næsten i sig selv er en lille, flytbar hjemmebiograf. Lyden kommer fra indbyggede højttalere med Beats Audio, og skærmen har billeder i HD-kvalitet.

For at gøre computeren bærbar har HP samlet al hardware inde bag touchskærmen, og det eneste kabel, du skal bruge, er et strømstik til at oplade maskinen. Når du vil sætte computeren fra dig kan du både lægge den helt fladt eller lade den stå oprejst ved hjælp af et støtteben, der kan skubbes ud fra computerens bagside.

Du kan finde Rove i butikkerne fra slutningen af juli, og den vil koste ca. 10.000 kroner

Måske er du interesseret i ...