playstation now

Snart kan du spille PlayStation på din pc

Sony er godt i gang med at lancere PlayStation Now – en streamingtjeneste for spil.

25. august 2016 af Mikkel Jacobsen

Det lyder måske helt tosset, men den er god nok; Sony vil snart lade dig streame en lang række af spil fra sit bagkatalog direkte til din pc. Det kommer til at foregå gennem streamingtjenesten PlayStation Now, som vel bedst af alt kan beskrives som en slags Netflix for spil.

Krav: Solid internetforbindelse og PS4-controller Spillene kører ikke direkte på din computer. De afspilles på en server og streames tilbage til dig. Så når du styrer spillene, transmitteres dine tryk på knapperne til Sony, som så sender spillets reaktion retur. Det er mange oplysninger, der konstant skal sendes, og derfor kommer PlayStation Now også til at kræve en solid internetforbindelse for at køre optimalt. En forbindelse der kan trække minimum 5 megabyte i sekundet, er ikke helt utænkeligt. Derudover er en DualShock 4-controller fra Sony påkrævet. Det vides ikke, om andre controllere bliver understøttet på et senere tidspunkt.

Stadig undervejs Lige nu er Sony ved at lancere PlayStation Now i Holland, Belgien og England. Næste stop er Nordamerika, og så kommer turen nok til alle os andre i løbet af efteråret. PlayStation Now kommer til at koste £12.99 om måneden, hvilket svarer til cirka 110 kroner.

Her er en liste over spillene, der kan streames

Måske er du interesseret i ...