no mans sky header

Nu kan du udforske 18 trillioner planeter

No Man's Sky er et utroligt verdensrum bygget af matematik.

15. august 2016 af Mikkel Jacobsen

No Man’s Sky er ikke designet som andre spil. Det er sammensat af en matematisk formel, som automatisk generer solsystemer, planeter og væsener, efterhånden som du spiller. Formlen er så avanceret, at spillet, ifølge dets udvikler Hello Games, indeholder intet mindre end 18 trillioner planeter at udforske. Det er 18 milliarder milliarder. Så der er rigeligt at gå i gang med.

NMS2

No Man's Sky nydes bedst i ro og mag Spillet går ud på at rejse fra solsystem til solsystem i dit rumskib og til sidst finde midten af universet. På vejen kan du lande på alle planeter og rumstationer – helt uden at spillet skal stoppe og indlæse data. På planeterne skal du skaffe nødvendige ressourcer for at komme videre. Dit rumskib kræver brændstof, din rumdragt skal opgraderes for at kunne klare hårde klimaer, og dit værktøj skal forbedres for at skaffe endnu flere ressourcer.

NMS3

No Man’s Sky er i bund og grund et ret simpelt spil. Det kan sjældent kaldes et actionspil, ofte et handelsspil, men det meste af tiden kan det bedst kaldes et overlevelses- og udforskningspil. Forvent ikke alt for mange episke rumkampe eller slagsmål med rumvæsener. No Man’s Sky nydes bedst i ro og mag. Til gengæld belønner det dig med utrolige udsigter og gode historier.

Se en video af No Man's Sky her

Måske er du interesseret i ...