nypc_komdk_062013

Køb ny pc til halv pris

Køb din næste computer billigt og spar masser af penge. Vi fortæller om fordelene ved at købe brugt, renoveret eller på udsalg, når du vil erstatte den gamle pc.

10. april 2013

Hvis din gamle pc er blevet sløv og langsom, er det på tide at anskaffe sig en stærkere og hurtigere model. I sparetider kan det være svært at finde de nødvendige midler på bankkontoen til en ny computer, der lever op til de krav, du stiller.

Du kan spare op, men vil udskifte den sløve pc hurtigst muligt, findes der heldigvis alternative løsninger - især hvis du vil have en stærk computer til en rigtig god pris, og godt kan klare dig uden det allernyeste udstyr. Det er som regel det dyreste grej, og reelt kun noget de færreste har brug for.

Vi har sat os for at finde gode og billige pc'er på de alternative markeder, der ledte os til maskiner, der snildt består styrkeprøven mod de fabriksnye og væsentlige dyrere modeller. Læs artiklen, og se hvilken fantastisk handel, du kan gøre - uanset om du køber brugt, renoveret eller den forgangne sæsons pc'er på tilbud,

OBS. denne guide er fra 2013. Priser og specifikationer har ændret sig, men du kan med fordel stadig bruge mange af vores råd i guiden.

Måske er du interesseret i ...