falske filmsider menu

Hold dig fra falske streaming-tilbud

Ja, det er altid for godt til at være sandt – hold dig fra disse sider!

Du er sikkert stødt på dem på Facebook eller Twitter. Sider, der praler af, at Netflix taber abonnenter i millionvis, fordi et langt bedre gratis alternativ nu findes.

De nyeste film og serier for 0 kroner?

Nej, selvfølgelig er det ikke sandt.

Vrøvl og svindel Klikker du på det lovende link, bliver du ledt videre til en hjemmeside, der på forvrøvlet dansk lover alverdens nye film og serier til download og streaming helt gratis. Det er naturligvis løgn, da ingen film- eller tv-selskaber er interesserede i ikke at tjene penge. Og selvom siden påstår, at tjenesten er gratis, skal de alligevel bede om dine kreditkortoplysninger, når du opretter en konto. Det er ikke andet end et stort svindelnummer.

falske filmsider4

Tager dine penge Hvis du giver dem dine oplysninger og siger ja til deres betingelser, har du kort og godt godkendt, at firmaet bag kan tage dine penge og ikke yde noget som helst til gengæld. Det står der rent faktisk sort på hvidt i den lange tekst med betingelser, som de satser på, at ingen gider at læse.

Vær altid skeptisk, når du bevæger dig rundt på internettet. Hvis du mistænker noget for at være for godt til at være sandt, kan du næsten altid være helt sikker på, at du har ret.

Måske er du interesseret i ...