Hurtig pc

Få mere fart på din computer

Få mere fart på din gamle computer med en flere RAM, ny harddisk eller programmer fra fx Ashampoo. Vi tager et kig under motorhjelmen og hjælper med at give din maskine nyt liv.

Der er ikke meget ved en langsom computer, som tager adskillige minutter og starter op og går i baglås, hver gang du vil åbne et tekstdokument. Begynder computeren at miste fart, kan det være tiltrængt at gribe ind og gøre noget ved problemet. Her finder du en hel stribe af gode råd og programmer, som kan hjælpe dig med at sparke fornyet liv og kræfter i din sløve maskine.

Kickstart din gamle pc

En pc, der humper sig gennem Windows, er ikke nødvendigvis pensionsmoden. Alt for mange programmer, rod i registreringsdatabasen og en række andre faktorer påvirker nemlig hastigheden på din computer og kan i værste fald tvinge den helt i knæ.

Læs mere her

Ashampoo WinOptimizer 2013 sætter fuld fart på din pc

Vi viser, hvordan du indstiller Ashampoo WinOptimizer 2013 til automatisk at holde affaldsbunkerne nede på din computer.

Læs mere her

Fuld fart på din pc med Windows 8

Uanset hvor gammel din computer er, får du en markant hastighedsgevinst ved at installere Windows 8 på den. Vi tester Windows 8 op mod XP, Vista og Windows 7, læs de overraskende resultater.

Læs mere her

Flyt alt til en ny harddisk

Er du løbet tør for plads til dine vigtigste filer, så fortvivl ikke. Det er ganske let at flytte ind på en ny og større harddisk - og du behøver ikke geninstallere Windows.

Læs mere her

Sæt mere ram i din pc

Er din pc begyndt at slæbe sig afsted, har du formentlig brug for mere ram. Se, hvordan du opgraderer pc'en her.

Læs mere her

Her er udstyret i din pc

Hvis du ikke ved hvilken type hukommelse, processor eller dvd-brænder, der sidder i din pc, kan du let få svaret med PC Wizard.

Læs mere her

Vi giver dig værktøjerne til at sætte fart på din pc

Internettet og ens venner er fulde af gode råd om, hvordan du får din pc til at virke bedre, yde mere eller køre hurtigere. Men er de alle sammen lige gode? Vi skærer igennem, afslører de dårlige råd, og demonstrerer de gode.

Læs mere her

Måske er du interesseret i ...