Få det perfekte skærmskud - hver gang!

Med programmet PicPick kan du let tage perfekte skærmskud på din pc. 

Få det perfekte skærmskud - hver gang!

Et skærmskud er ikke bare et skærmskud! Med PicPick får du mulighed for at tage et skærmskud præcist, som du vil have det!

15. august 2019 af Martin Haverholm

For mange af os er et skærmskud, eller et screenshot, kun det, der sker, når vi trykker på Prt Sc- eller Print Screen-knappen på vores tastatur - men det kan gøres meget smartere!

Du behøver ikke længere nøjes med at tage et skud af alt, der er på din skærm.

Med programmet PicPick kan du helt selv vælge, om du tage et billede af en lille del af din skærm - eller endda mere end det, du umiddelbart kan se!

> Læs også: Sådan tager du et screen-shot på din computer

PicPick giver dig det perfekte skærmskud

Med ganske få klik med din mus, får du lov til at vælge, om du vil tage et billede af din skærm, et enkelt vindue på skærmen, eller endda bare et enkelt felt i vinduet.

Du kan også vælge at markere et område på skærmen med en firkant, du nemt selv justerer størrelsen på og placeringen af, og så tage et billede af det markerede. Det er smart!

Men det smarteste er næsten, at du også kan vælge at tage et skærmskud af en hel hjemmeside, så du ikke behøver at stykke flere billeder sammen, for at dele en historie eller lignende.

Se vores guide til, hvordan du tager et billede af en hel hjemmeside, og hent programmet PicPick her, i Fordelszonen. (download kun for abonnenter)

Måske er du interesseret i ...