anniversary update

Derfor har du ikke fået stor Windows 10-opdatering

Der kan gå endnu et par måneder, før alle har fået deres Windows-opdatering.

14. september 2016 af Mikkel Jacobsen

Har du undret dig over, hvor din Windows 10 Anniversary Update bliver af? Microsoft begyndte at sende den ud i starten af august, men der kan gå noget tid, før alle har fået automatisk adgang til den. Det skriver techmediet ZDNet, at Microsoft har oplyst til dem i en mail.

Microsoft havde egentlig givet indtryk af, at alle Windows-brugere ville modtage opdateringen på nogenlunde samme tid, men den plan holdt ikke længe, og der kan gå helt til november, før alle Windows 10-brugere har fået deres opdatering.

Men det er måske ikke den værste ting i verden, da der siden udgivelsen af opdateringen har været godt med historier om problemer med opdateringen hos flere brugere. Microsoft har haft brug for at rette fejl, inden opdateringen kom ud til alt for mange computere.

Sådan får du opdateringen Her på redaktionen har vi heldigvis ikke oplevet vanskeligheder, og hvis du selv vil prøve kræfter med Anniversary Update, og ikke gider at vente på den automatiske opdatering, så kan du hente den manuelt via linket herunder.

Hent Windows 10 Anniversary Update

Måske er du interesseret i ...