Den ekstra skærm kan fx vise et udsnit af hovedskærmen.
HP Omen X 2S

Den ekstra skærm kan fx vise et udsnit af hovedskærmen.

© HP

HP bygger bærbar computer med to skærme

HP Omen X 2S giver dig en ekstra miniskærm, så du kan koncentrere dig om programmet på hovedskærmen.

Med HP's nye bærbare behøver du ikke længere hoppe ud af det program, du arbejder i, når du skal udføre småopgaver, som fx at skifte sang i en musikafspiller. 

Computeren har nemlig indbygget en lille ekstra skærm over tastaturet, så du hurtigt lige kan springe et musiknummer over eller svare på en besked i et chat-program.

HP Omen X 2S er en del af HP's serie af produkter til computerspillere. HP mener selv, at der er et marked for den lidt aparte bærbare, fordi en undersøgelse viser, at 61 procent af folk, der spiller computer, samtidig lytter til musik.

> HP Omen-serien har tidligere imponeret os på test-redaktionen. Se fx anmeldelsen af den vilde HP Omen computer her, som trods tårnhøj pris fik en rigtig god karakter i Testzonen. 

Kraftfuld gamer-pc til høj pris

Miniskærmen kan også bruges til at spejle og forstørre en del af den 15-tommer store hovedskærm, så du fx hele tiden kan se et kort over banen i et racerbilspil. 

Ekstraskærmen i Omen X 2S er på seks tommer og i Full HD-opløsning. Det er det samme som en typisk smartphone-skærm. 

Resten af Omen X 2S er også bygget med computerspil for øje. Der er et holdbart tastatur, og der er gjort lidt ekstra ud af kølingen af pc'ens indre komponenter.

Men disse mange funktioner koster...

HP Omen X 2S har en vejledende pris på 2.899 euro - cirka 21.700 kroner, men vi kan nok godt regne med, at prisen bliver endnu højere, når computeren lander i de danske butikker.

> Læs mere om bærbare computere 

I videoen herunder kan du se, hvordan den ekstra skærm fungerer i praksis.

Måske er du interesseret i ...