Cookie- og privatlivspolitik


Blockbuster får nyt liv hos TDC

Efter sommerferien kan du sandsynligvis leje og købe film hos TDC’s nye Blockbuster tjeneste.

Med de mange streaming-tjenester, som Netflix og HBO, har der været tilbagegang hos de traditionelle filmudlejningsbutikker. Men nu får den nok mest kendte, Blockbuster, en ny chance. I januar opkøbte TDC nemlig Blockbuster-navnet i Danmark, og nu vil de lancere det som en online streaming-tjeneste.

Tjenesten, der lanceres efter sommerferien, bliver en online version af Blockbuster butikkerne, hvor du kan leje film og serier. TDC har allerede en streaming-tjeneste kaldet Youbio, hvor du har kunnet leje film og samtidig abonnere, men det har skabt forvirring når en film, du troede var med i abonnementet, pludselig kostede ekstra. Derfor vil Youbio udelukkende blive en abonnenttjeneste, mens udlejningen bliver flyttet over i den nye Blockbuster-tjeneste. Her kan du leje og se den nyeste sæson af en serie, før den bliver tilgængelig på streaming-tjenesterne.

Det er endnu ikke helt klart, hvordan du får adgang til TDC’s nye tjeneste, men TDC håber at kunne få den ud på smart-tv og andre digitale platforme, så du ikke er afhængig af en tilkøbt boks.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få meget mere ud af Netflix

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

Masser af nyt indhold til dit tv

Masser af nyt indhold til dit tv

Nu kan du endelig kappe båndet til de gammeldags tv-udbydere! Hent alt det spændende indhold op på dit tv trådløst med Chromecast.

Læs mere

Nyeste

Få meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

Se billeder fra din telefon på fjernsynet

Se billeder fra din telefon på dit tv med en Chromecast

Læs mere