Cookie- og privatlivspolitik


Netflix tester knivskarpt tv

Fremtidens skærme vil have 4K opløsning, og Netflix tester allerede nu, hvordan, hvordan streamingtjenesten kan levere serier og film med den høje opløsning.

Køber du et nyt fjernsyn eller en ny computerskærm, vil den højest sandsynligt have en opløsning på minimum 1920x1080 pixels eller såkaldt Full HD. Om bare få år vil langt de fleste skærme dog have en opløsning, som er fire gange højere og går under navnet 4K.

Det forbereder streamingsiden Netflix sig på, og allerede fra næste år vil de give brugerne mulighed for at streame film og serier i 4K. En af de helt store udfordringer er dog, at brugernes internetforbindelser skal være ganske hurtige for, at videoerne bliver afspillet uden afbrydelser.

Film og serier i 4K er nemlig opbygget af større datamængder end dem i HD, hvilket stiller større krav til dit netværks hastighed. Undersøgelser i England viser fx, at kun mellem 15 og 20 procent af alle landets husstande har internetforbindelser, der er hurtige nok til at streame film i 4K. Netflix tester derfor flere metoder til at komprimere signalet, så videofilernes størrelse bliver mindre.

Før du kan bekymre dig om, om hastigheden på din internetforbindelse er høj nok til at streame 4K-film fra Netflix, skal du dog have fingrene i et tv eller en computerskærm, der understøtter teknologien, og de første modeller på markedet koster snildt 15.000 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få meget mere ud af Netflix

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

Netflix uden internet?

Netflix uden internet?

Netflix afslører overraskende planer. Læs, hvad de har tænkt sig her.

Læs mere

Nyeste

Få meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

Se Netflix i HD

Træt af mudrede billeder? Sådan får du den bedste billedkvalitet, når du ser film og serier på Netflix.

Læs mere