Cookie- og privatlivspolitik


Netflix designer digitale sokker

Her er et projekt, der kan samle hele familien: Et par sokker, der automatisk slukker for tv-serien eller filmen, hvis du falder i søvn!

Streamingtjenesten har udviklet et par sokker, der kan registrere, hvis du falder i søvn, og automatisk slukke for det du sidder og ser – og så kan du tilmed lave sokkerne selv!

Sokkerne fungerer ved hjælp af en sensor, der placeres i kanten af sokken, hvor den bemærker, hvis du ikke har bevæget dig i længere tid. Mekanismen er meget følsom, så du skal ikke være bange for, at den slukker for din film, bare fordi du er opslugt af filmen.

Vil du lave dine Netflix-sokker selv, kræver det både, at du kan strikke og er ferm til elektronik. Derfor er sokkerne et perfekt projekt for familien i disse mørke tider. Hvem ved – måske kan det samle familien om andet end at se julefilm på Netflix?

På Netflix’ hjemmeside finder du en række strikkeopskrifter på sokker med motiver fra streamingtjenestens egne serier. Du kan også finde vejledninger til, hvordan du samler og programmerer sensor-mekanismen.

Se det hele her: Netflix-sokker.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få meget mere ud af Netflix

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

Netflix tester knivskarpt tv

Netflix tester knivskarpt tv

Fremtidens skærme vil have 4K opløsning, og Netflix tester allerede nu, hvordan, hvordan streamingtjenesten kan levere serier og film med den høje opløsning.

Læs mere

Nyeste

Få meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

Se Netflix i HD

Træt af mudrede billeder? Sådan får du den bedste billedkvalitet, når du ser film og serier på Netflix.

Læs mere