Cookie- og privatlivspolitik


Fem ting du bør se på Netflix netop nu

Netflix har et ualmindeligt omfangsrigt film- og seriekatalog. Det kan ofte være svært at vælge, så her får du fem gode bud på indhold, du bør se!

Glem alt kedelige sæbeoperaer eller klichefyldte amerikanske serier med dåselatter hver andet minut. Netflix' serieland byder på spændende titler, der kan holde dig klistret til skærmen fredag aften.

Her får du fem gode bud på din næste serie:

Designated survivor
Amerikansk dramaserie med Keifer Sutherland går fra en rolle som lavtstående embedsmand til pludselig at skulle bære nationen på sine skuldre, da et angreb på Washington D.C. næsten udsletter regeringen. Serien er netop lanceret, og har allerede fået flotte anmeldelser af brugere og kritikere.

Stranger things
En lille dreng forsvinder pludseligt og på mystisk vis efter en spilaften hjemme hos en af sine kammerater. Sci-fi serien er fuld af uhygge og mysterier, og du sidder på kanten af sofapuden under flere afsnit - serien har da også fået en fornem modtagelse af Netflix-brugere.

Luke Cage
Luke Cage er en helt ny serie med Mike Colter i hovedrollen, hvor han gør sig som hårdtslående tidligere straffefange, der kæmper for at rense sit navn og redde sit boligkvarter. Serien er en del af Marvels univers med et væld af hverdagshelte, superhelte og antihelte - og den lever fint op til tidligere titler som fx Daredevil.

Narcos
Narcos er en forholdsvis autentisk fortælling om den berygtede colombianske smugler Pablo Escobars vej til at skabe et narkotikaimperium i Sydamerika.Narkobaronen er brutal, hensynsløs og med sans for forretning, og det viser serien på formidabel vis, hvilket har kastet en topkarakter og utallige gode anmeldelser af sig på Netflix.

Orange is the new black
Piper Chapman er en helt almindelig, middelklasse kvinde, der en dag bliver indhentet af sin vilde ungdom og fortid. Hun lander i kvindefængsel, hvor hun pludselig skal begå sig i bandemiljøer og ulækre fællesbade. Orange is the new black er dog ikke så mørk, som det ellers kan lyde til. Der er masser af humor, gode personhistorier og opløftende øjeblikke i kvindefængslet.

> Få endnu mere ud af NetflixOvervåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få meget mere ud af Netflix

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

Nemme genveje i Netflix

Nemme genveje i Netflix

Lær de smarte tastaturgenveje og bliv ekspert i at bruge Netflix.

Læs mere

Nyeste

Få meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

Se Netflix i HD

Træt af mudrede billeder? Sådan får du den bedste billedkvalitet, når du ser film og serier på Netflix.

Læs mere