Cookie- og privatlivspolitik


Ny Blockbuster-tjeneste klar

TDC har købt rettighederne til Blockbuster-navnet og åbner nu den nye udgave af filmudlejningsbutikken på nettet.

I sommers købte TDC rettighederne til navnet Blockbuster, den gamle videoudlejningskæde, som havde sin storhedstid i slutningen af 1990’ern og starten af 2000’erne.

Nu er navnet blevet relanceret med filmudlejningstjenesten blockbuster.dk. Foreløbig er hjemmesiden i en såkaldt beta-udgave, hvilket vil sige, at det ikke er den færdige version, og at fejl og mangler vil blive rettet løbende.

På hjemmesiden vil der være omkring 5000 film, der både kan lejes og købes. Når du vil leje film, skal du ikke oprette et abonnement, som ved fx Netflix, du betaler kun for de film, du lejer. Priserne ligger fra 19 til 49 kroner, hvor de dyreste film er aktuelle premierefilm. For at leje film, skal du oprette dig som bruger med din e-mail. Når du har lejet en film, skal du starte den inden 28 dage, og derefter kan du afspille den i 48 timer.

Du kan se filmene på pc, smartphone og tablet, hvis du henter den medfølgende app. Derudover vil det også være muligt at se på et smart-tv og spillekonsollerne PlayStation 3 og 4.
I første omgang er det kun film, du kan leje, men i starten af 2015 vil der også komme serier, dog kun til at købe. I 2015 bliver det også muligt at downloade filmene, så du kan se dem offline.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få meget mere ud af Netflix

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

Masser af nyt indhold til dit tv

Masser af nyt indhold til dit tv

Nu kan du endelig kappe båndet til de gammeldags tv-udbydere! Hent alt det spændende indhold op på dit tv trådløst med Chromecast.

Læs mere

Nyeste

Få meget mere ud af Netflix

Streamingtjenesten Netflix er propfyldt med spændende film og serier i alle genrer

Læs mere

5 fantastiske Netflix-serier

Så er underholdningen til fredag aften sikret!

Læs mere

Se billeder fra din telefon på fjernsynet

Se billeder fra din telefon på dit tv med en Chromecast

Læs mere