Cookie- og privatlivspolitik


Grænsen mellem tv og computer udviskes

CES, Las Vegas: Inden CES for alvor går i gang med muligheden for at gå rundt og røre ved produkterne har adskillige producenter afholdt storstillede pressemøder, blandt andet Samsung, der fremviste en del nye fjernsyn.

Udover elegant design og høj opløsning, så havde Samsung fokuseret på indhold, brugerflade og forbindelsen mellem det store tv i stuen og husets andre skærme. Ideen om det smarte tv er ikke ny, men Samsungs 2013-modeller er de hidtil bedste bud, vi har set. Når du tænder dit tv, bliver du ikke længere mødt af den kanal, der tilfældigvis var tændt, da du slukkede og gik i seng. Samsungs tv åbner med en side, der giver overblik over tilgængeligt indhold og foreslår ting, du kan se lige nu, baseret på dine vaner og interesserer. Derfor foreslår dit tv dig måske nyheder om morgenen, men en god film om aftenen efter arbejde, baseret på, hvordan du normalt ser tv på det tidspunkt. Tv'et får en masse såkaldte apps (småprogrammer), indhold fra leverandører som Netflix, Google, Amazon med flere. Og søger du for eksempel efter en film, så vil dit tv både fortælle, hvis den bliver vist live lige nu, men også hvor du kan købe eller leje den og streame den. Du vil også kunne sende indhold fra dit tv til en mobiltelefon eller tavle-pc eller den anden vej. Den nye brugerflade ser umiddelbart overskuelig og letforståelig ud, og udover din normale fjernbetjening, så vil du kunne styre dit tv med din smartphone/tavle-pc, stemmen samt fagter, da alle modellerne har indbygget webkamera. Du kan selvfølgelig også bruge Skype og gå på nettet i din stue.

Som noget helt nyt tilbyder Samsung også opgradering til ældre modeller, så den kan lære og håndtere alt det nye. En lille boks, du kan klikke bag på din 2012-model, fungerer som en hjernetransplantation, så de nye funktioner nu er indbygget, og så en ny quadcore-processor, der giver dit fjernsyn musklerne til at håndtere det.

På billedet: Teknisk mest imponerende var LED-fjernsynet S9000, der med sine 110-tommer er verdens største 4K LED-fjernsyn. 4K henviser til opløsningen, der er fire gange så stor som HD. Læs mere om 4K her. Vi var overvældede af det elegante svævende design og den formidable billedkvalitet - og bliver det desværre nok også af prisen.

Læs alle vores nyheder fra CES 2013

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tv med skarpt billede

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTv med skarpt billede

Sony KDL-42W805A er et godt og alsidigt tv med mange tilslutningsmuligheder til både pc og telefon.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Det bedste smart-tv

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDet bedste smart-tv

Stor test: Med et smart-tv kan du se fjernsyn, hente film, serier og musik fra nettet, besøge hjemmesider og få vejrudsigter direkte på skærmen.

Læs mere

Lej film fra sofaen

Lej film fra sofaen

På IFA-messen i Berlin har Sony annonceret en ny video-on-demand-tjeneste, der betyder at du kan leje de nyeste film uden at forlade hjemmet.

Læs mere

Nyeste

Det bedste Smart TV

Stortest: Et nyt fjernsyn, der kan vise film og tv-serier med tårnhøj opløsning fra nettet koster ikke længere en formue.

Læs mere

Det bedste smart-tv

Stor test: Med et smart-tv kan du se fjernsyn, hente film, serier og musik fra nettet, besøge hjemmesider og få vejrudsigter direkte på skærmen.

Læs mere

Tv med skarpt billede

Sony KDL-42W805A er et godt og alsidigt tv med mange tilslutningsmuligheder til både pc og telefon.

Læs mere