Cookie- og privatlivspolitik


Den bedste fladskærm til internet og tv

Vi har testet fire fjernsyn med smart-tv, som giver dig fantastiske muligheder for at hente underholdning på nettet og nyde det på en stor fladskærm.

Hent artiklen > klik her

Et fjernsyn er ikke længere bare et fjernsyn, hvor du kan se tv-kanaler og Tekst-TV. Med smart-tv kan du hente det bedste fra internettet indenfor nye film, tv-serier, videoklip og musik.

Du kan få adgang til og bruge populære tjenester som Netflix, HBO, Viaplay, YouTube, Spotify, Facebook, Skype og mange andre. Du kan altid holde dig opdateret med nyheder, vejrudsigter og kalenderaftaler, eller besøge hjemmesider med den indbyggede internetbrowser og tv’ets fjernbetjening i hånden.

Vi har testet fire fladskærme med smart-tv. Læs med og se, om dit næste fjernsyn skal være et smart-tv.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Lej film fra sofaen

Lej film fra sofaen

På IFA-messen i Berlin har Sony annonceret en ny video-on-demand-tjeneste, der betyder at du kan leje de nyeste film uden at forlade hjemmet.

Læs mere

Grænsen mellem tv og computer udviskes

Grænsen mellem tv og computer udviskes

CES, Las Vegas: Inden CES for alvor går i gang med muligheden for at gå rundt og røre ved produkterne har adskillige producenter afholdt storstillede pressemøder, blandt andet Samsung, der fremviste en del nye fjernsyn.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Det bedste smart-tv

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDet bedste smart-tv

Stor test: Med et smart-tv kan du se fjernsyn, hente film, serier og musik fra nettet, besøge hjemmesider og få vejrudsigter direkte på skærmen.

Læs mere

Nyeste

Det bedste Smart TV

Stortest: Et nyt fjernsyn, der kan vise film og tv-serier med tårnhøj opløsning fra nettet koster ikke længere en formue.

Læs mere

Det bedste smart-tv

Stor test: Med et smart-tv kan du se fjernsyn, hente film, serier og musik fra nettet, besøge hjemmesider og få vejrudsigter direkte på skærmen.

Læs mere

Tv med skarpt billede

Sony KDL-42W805A er et godt og alsidigt tv med mange tilslutningsmuligheder til både pc og telefon.

Læs mere