Cookie- og privatlivspolitik


VR: HTC Vive

Virtual Reality: Den kinesiske mobilgigant HTC lancerer om få uger VR-brillerne HTC Vive, der især er beregnet til spil fra portalen Steam.

Nu er VR-brillerne HTC Vive endelig på vej i butikkerne


HTC's VR-briller minder meget om Oculus Rift, men med HTC Vive får du glimrende ekstraudstyr med i pakken. Udover brillerne følger 2 controllere til hænderne, 2 IR-blastere, som måler dine bevægelser, og 3 gode spiltitler.

HTC Vive samarbejder med spilportalen Steam, hvor man kan købe masser af spil, og VR-brillerne er da også især til folk, der er glade for computer-spil, fordi du har mulighed for at navigere i spillene bedre end med konkurrerende briller.

HTC Vive skal tilsluttes din pc for at få adgang til videoer og spil. Det er også pc'en, som lægger regnekraft til de virtuelle oplevelser. Derfor kræver brillerne en nyere pc.


Din pc skal rumme:
Grafikkort: NVIDIA GTX 970/AMD R9 290 eller bedre
Processor: Intel i5-4590 eller bedre
Hukommelse: 8GB ram eller mere
Videoudgang: HDMI 1.3
Tilslutninger: 2x USB 3.0 porte
Styresystem: Windows 7 eller nyere


HTC Vive rummer to skærme - en til hvert øje - der kan vise video med en opløsning på 1080x1200 pixels med 90 billeder i sekundet.

I fronten af brillerne sidder en lille kameralinse, og med den kan man blande den rigtige virkelighed udenfor brillerne med den virtuelle. Det betyder også, at du kan hente en kop kaffe uden at tage brillerne af først.

HTC Vive ved hvor du er
De 2 medfølgende infrarøde målere skal placeres i hvert hjørne i det rum, du opholder dig i, og det betyder at HTC Vive meget præcist ved hvor du er placeret i lokalet.


HTC Vive koster cirka 7.400 kroner, og vi tester dem her på redaktionen, så snart de kommer på markedet. Du kan læse mere om brillerne her

> Du kan læse alt om virtual reality her
Læs mere om...
Relaterede artikler
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
De bedste VR-briller til spil-entusiasten

De bedste VR-briller til spil-entusiasten

VR-brillerne HTC Vive er endelig på vej i butikkerne. Læs mere om dem her.

Læs mere

Hvad dælen er VR?

Hvad dælen er VR?

Med et sæt VR-briller kan du opleve 360 graders video, der placerer dig midt i verdens største begivenheder. Læs om de smarte briller her.

Læs mere

Fjernsyn i 3D

Fjernsyn i 3D

Når Samsung skal levere et 3D-tv, der kan give biograferne konkurrence, så foregår det via den såkaldte Active Shutter-teknologi.

Læs mere

Nyeste

Hvad dælen er VR?

Med et sæt VR-briller kan du opleve 360 graders video, der placerer dig midt i verdens største begivenheder. Læs om de smarte briller her.

Læs mere

Test af 3D skærme

3D-skærmene går deres sejrsgang verden over. Vi tager den kritiske 3D-brille på og ser, hvordan de klarer sig – også som helt almindelige fladskærme til pc’en.

Læs mere

Spil i 3D

Spil bliver aldrig det samme igen. Asus VG236HE har en uhyre lækker skærm med 3D.

Læs mere