Cookie- og privatlivspolitik


Asus VG236HE

Spil bliver aldrig det samme igen. Asus VG236HE har en uhyre lækker skærm med 3D.

Set til:

3.099,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis man først har kæmpet for at redde verden mod monsterhære i fuld 3D. Selve skærmen er uhyre lækker med sin høje opløsning og 23 tommer. Hvis man er ude efter en god skærm, kan man roligt købe ASUS VG236HE, men hvis man ikke har tænkt sig at investere i et par 3D-briller ved siden af, så kan man lige så godt finde en billigere model.

Men der, hvor skærmen udmærker sig i forhold til andre, er på de 120 opdateringer i sekundet. Den detalje sammen med stereoskopiske briller fra Nvidia giver mulighed for at opleve en lang række spil, film og billeder i 3D. I spil, der understøtter 3D, som fx actionspillet Batman Arkham Asylum kan man se hele vejen rundt, og place­ringen i universet er, præcis som man kunne forvente. Personer og objekter som træer og blafrende blade optræder pludselig med en soliditet, som var de ganske ægte.

Selve brillerne virker ugenerende. 3D-effekten er mest udtalt indad i skærmen, men i spillet Avatar the game oplevede vi enkelte sekvenser, hvor træerne på planeten Pan­dora virkelig popper ud af skærmen.

3D-effekten kræver en stor skærm med en vis bredde, og Asus VG236HE er med sine 23 tommer den største 3D-skærm på markedet. På det danske marked bliver skærmen solgt uden 3D-briller. Det betyder, at man skal investere i Nvidia Vision Kit ved siden af, hvilket forhøjer prisen med cirka 1.300 kroner, så man skal regne med omkring 4.500 kroner i alt. Priserne falder nok, men lige nu koster det at være først på en bølge. Så 3D er for dem, der virkelig går op i spil.

Fakta

• Opløsning: 1920 x 1080
• Porte: 1 HDMI, 2 DVI
• Frekvens: 120

  • God 3D-effekt

  • Full HD

  • God opløsning

  • HDMI-indgang

  • Ekstra omkostning til 3D

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
De bedste VR-briller til spil-entusiasten

De bedste VR-briller til spil-entusiasten

VR-brillerne HTC Vive er endelig på vej i butikkerne. Læs mere om dem her.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test af 3D skærme

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest af 3D skærme

3D-skærmene går deres sejrsgang verden over. Vi tager den kritiske 3D-brille på og ser, hvordan de klarer sig – også som helt almindelige fladskærme til pc’en.

Læs mere

3D TV om 3 år?

3D TV om 3 år?

Du kan have et 3D-fjernsyn i dit hjem om 3 år. Teknologien er allerede nu klar til brug, siger europæisk 3D-forsker.

Læs mere

Nyeste

Hvad dælen er VR?

Med et sæt VR-briller kan du opleve 360 graders video, der placerer dig midt i verdens største begivenheder. Læs om de smarte briller her.

Læs mere

Test af 3D skærme

3D-skærmene går deres sejrsgang verden over. Vi tager den kritiske 3D-brille på og ser, hvordan de klarer sig – også som helt almindelige fladskærme til pc’en.

Læs mere

Spil i 3D

Spil bliver aldrig det samme igen. Asus VG236HE har en uhyre lækker skærm med 3D.

Læs mere