Cookie- og privatlivspolitik


Exito B3

Denne server er ikke meget større end en boks til en ekstern harddisk, men rummer alligevel en komplet lille server, samtidig med at den fungerer som router til det trådløse netværk efter n-standarden.

Set til:

3.350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er tilslutning for kabelnetværk, to USB-porte til harddisk eller printer samt stik til en eSATA-harddisk.

Opsætningen er ganske enkel. Man monterer antennerne, tilkobler kabler og konfigurerer serveren med en kort guide på dens administrationssider. Så dukker serveren op i Windows-netværket og er klar til brug. Den trådløse router skal man dog aktivere manuelt fra administrationssiderne.

Administrationen er gennemgående en fornøjelse, da siderne er pænt lavet og overskuelige. At der ligger et Linux-styresystem under siderne, bemærker man ikke direkte, kun gennem det store antal servicer, der kan aktiveres. Blandt meget andet finder vi fil-, printer- og FTP-server, UPnP og Squeezebox-streaming, download-server samt backup til en ekstern harddisk.

Brugeradministrationen lader dig bestemme, hvem der kan få adgang til hvad. En detaljeret manual på hele 150 sider forklarer alt om serverens muligheder.

Vi testede denne udgave på 500 GB til en skrivehastighed på 29 megabytes/sekund og en noget lavere læsehastighed på 24 megabytes/sekund. Via det trådløse netværk får vi en meget tilfredsstillende hastighed på 5 megabytes/sekund.

Det sorte aluminiums­kabinet er uden blæser og uden nogen form for ventilationshuller, men bliver ikke engang lunt i drift.
Det skyldes et meget lavt strømforbrug på blot 8 watt, hvilket er på linje med, hvad et almindeligt trådløst adgangspunkt uden harddisk bruger. Flot.
Da enheden er fri for blæsere, er den også så godt som lydløs. Kun harddisken summer en lille smule, og man skal have øret helt ned til boksen for at høre det.
Netop harddisken giver anledning til en anden anke: Den er simpelthen ikke særlig stor. Heldigvis kan man for 300 kroner mere få opgraderet til en terabyte. En udgave uden trådløst net kan fås for 750 kroner mindre.

Fakta

• Kapacitet: 500 gigabytes
• CPU: 1,2 GHz
• Netværk: Gigabit
• Trådløst: 802.11n
• Skrivehastighed: 29 MB/s
• Læsehastighed: 24 MB/s
• Trådløs hastighed: 5 MB/s

  • Kompakt og lydløs

  • Godt trådløst netværk

  • Behagelig administration

  • For lidt diskplads

  • Ganske høj pris

Læs mere om...

Lav skjulte videooptagelser

Tilbud Fang dine venner og familie på video med denne smarte spion-kuglepen. Videoerne overføres nemt til din pc, og der medfølger et 2 GB hukommelseskort.

Læs mere

Lav skjulte videooptagelser
Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Teasere Få adgang til alle vores guider, test og artikler på nettet. Bestil nu, og ...

Læs mere her

Spar 624 kroner!

Spar 624 kroner!

Tilbud Tilbud: Maksimer sikkerheden på din pc med Komputer for alle og Norton - ...

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Ekstra Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Du får HJÆLP til din PC

Du får HJÆLP til din PC

Ekstra På vores SPØRG OS FORUM får du hurtig hjælp af andre læsere og bladets ...

Læs mere

Adgang til alle artikler

Få adgang til alle vores guider, test og artikler på nettet. Bestil nu, og få adgang med det samme.

Læs mere her

Spar 600 kroner

Få landets bedste pc-magasin i hele 2015. Lige nu sparer du 600 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Komputer for alle
Mest læste
Western Digital  My Passport Essential 320 GB

Western Digital My Passport Essential 320 GB

Masser af lagerplads og et smart design til en yderst fornuftig pris.

Læs mere

WD My Passport Elite 250 Gb

WD My Passport Elite 250 Gb

WD My Passport Elite 250 GB er meget langsom og for dyr, i forhold til hvad man får.

Læs mere

Western Digital WD VelociRaptor (WD3000GLFS)

Western Digital WD VelociRaptor (WD3000GLFS)

Prisen virker måske lidt voldsom for en harddisk på kun 300 GB, men i forhold til andre 10.000 RPM-harddiske er den faktisk rimelig.

Læs mere

Nyeste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den hurtigste harddisk

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen hurtigste harddisk

Stor test: Med en ekstern harddisk får du masser af ekstra plads til billeder, video, dokumenter og backup af vigtige filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Meget mere end backup

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdMeget mere end backup

Der findes billigere netværksharddiske, men denne er en af de bedste til prisen.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Rasende hurtig og billig SSD

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRasende hurtig og billig SSD

Det bedste, man kan gøre for at få en pc, der starter hurtigt og åbner programmer uden lange tænkepauser, er at udskifte den traditionelle harddisk med en SSD.

Læs mere

Opret en GRATIS profil

Med en gratis brugerprofil får du vores nyhedsbrev samt adgang til udvalgt indhold.

OPRET GRATIS PROFIL

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her: