Cookie- og privatlivspolitik


Windows Phone 7 lanceret

Nu er der et nyt styresystem til smarte mobiltelefoner på gaden fra Microsoft. Det hedder Windows Phone 7, og rummer en stribe nye og smarte funktioner.

Verdens største softwareproducent, Microsoft, løftede i mandags sløret for, hvad de kalder den næste generation af Windows Phones, Windows Phone 7-serien.

Med den nye platform ønsker Microsoft at forny smartphone-software og forsøger at integrere forskellige af Microsofts produkter for at give brugeren den bedste oplevelse og derved afløse den tidligere Windows Mobile-serie af styresystemer, der ikke har været så populær som firmaet havde håbet.

Windows Phone 7 har et lækkert skrivebord med store ikoner, der automatisk opdateres med oplysninger om indkomne beskeder, opkald og lignende, og altså på den måde bryder med de statiske ikoner man ellers kender fra andre mobil-platforme og som ikke er andet end genveje. Du kan fx også lave et ikon for en af dine venner, og vil så få løbende opdateringer om vedkommendes seneste billeder, opdateringer på sociale tjenester som Facebook eller Twitter og lignende bare ved at kigge på Start-knappen, i stedet for at skulle ind gennem adskillige genvejsmenuer.

En anden helt ny funktion der introduceres er Hubs, som er grupper af bestemt type indhold - fx Musik eller Billeder.

Samtidigt er der en del velkendte elementer fra Windows der går igen. Blandt andet Microsoft Office, Outlook og One-note er det muligt at benytte sig af på den nye platform.

Windows Phone 7-serien arbejder også med andre hardware-krav end man er vant til fra de gamle Windows Mobile-versioner. Alle de nye styresystemer skal være kraftfulde og ensartede. Det betyder blandt andet store touch-skærme med høj opløsning og multi-touch. Alle modellerne vil også have tre knapper på fronten: Start, søg – der automatisk vil videresende dig til Microsofts nye søgemaskine, Bing - og tilbage.

Windows Phone 7 er i hård konkurrence med Apples iPhone og Googles Android-styresystem, og det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig på sigt.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Slut med Microsoft-mobiler

Slut med Microsoft-mobiler

Microsoft fyrer mere end tusinde medarbejdere i Finland - fremtiden for Windows-telefoner er usikker.

Læs mere

Får du Windows 10 på telefonen?

Får du Windows 10 på telefonen?

I december kommer Windows 10 til Windows-telefoner – men det er ikke alle, der kan opgradere. Se her, om din telefon får opdateringen.

Læs mere

Ny Windows 10-telefon

Ny Windows 10-telefon

Microsoft præsenterer i dag den nyeste model af Lumia-telefoner, Lumia 650.

Læs mere

Nyeste

Microsoft nedprioriterer Windows Phone

Windows Phone bliver ikke Microsofts hovedfokus i år, men firmaet lover, at der er spændende ting på vej.

Læs mere

Windows 10 kræver NY telefon!

Hvis du tror du kan få Windows 10 på din gamle smartphone, kan du godt tro om.

Læs mere

Ny Windows 10-telefon

Microsoft præsenterer i dag den nyeste model af Lumia-telefoner, Lumia 650.

Læs mere