Cookie- og privatlivspolitik


WhatsApp deler dit telefonnummer med Facebook

Den populære beskedtjeneste WhatsApp vil nu dele dit telefonnummer og andre oplysninger med Facebook. Se her, hvordan du stopper det.

Det er egentlig ikke så overraskende, at WhatsApp nu vil udveksle data med Facebook. I 2014 købte Facebook WhatsApp for over 100 milliarder kroner. Med seneste opdatering er brugerbetingelserne for WhatsApp blevet opdateret og ændret, men det kræver din accept.

Du behøver derfor ikke finde dig i, at WhatsApp deler dine oplysninger med Facebook. Hvis du er hurtig kan du indstille WhatsApp, så dit telefonnummer ikke bliver synligt på Facebook.

Hvis du opdaterer WhatsApp, vil du derfor blive mødt med et pop-op-vindue. I stedet for at acceptere betingelserne, kan du trykke på ”Read more about the key updates to out Terms and Privacy Policy” og så fjerne et flueben ud for sætningen om, at du ønsker at dele dine konto-informationer.

Hvis du allerede har accepteret de nye betingelser, kan du i de efterfølgende 30 dage stadig nå at melde dig fra aftalen.


1. Åbn WhatsApp på din telefon.
2. Gå til ’Indstillinger’ og tryk på ’Konto’.
3. Find punktet ’Del mine kontroinformationer’.
4. Fjern fluebenet, så dine kontooplysninger ikke bliver delt med Facebook.


De ændrede betingelser er ikke nået ud til alle brugere endnu. Hvis du ikke kan finde dem, skal du derfor blot vente, indtil indstillingerne træder i kraft.

WhatsApp er en mobil-app, der gør det muligt at sende beskeder og foretage stemmeopkald til andre, der har installeret app'en på deres smartphone. Det er der cirka 1 milliard, der gør.

Nye brugere af WhatsApp kan ikke fravælge deling af telefonnummer og andre data.


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Alternativ til iPhone 7

Alternativ til iPhone 7

iPhone 7 er netop blevet lanceret. Men er du træt af den evindelige hype, så har vi fundet et bud på et billigt - og godt - alternativ til Apples nye flagskib.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere