Cookie- og privatlivspolitik


Undskyld, din kjole ringer

Snart kan kvinder iklæde sig en kjole med indbygget mobiltelefon, så man slipper for at lede desperat i håndtasken ved opkald.

Kjolen bliver kaldt M-Dress, og er en lille sort sag, der har sit eget telefonnummer og alle opkald besvares ved hjælp af en armbevægelse.

Den moderne kjole er opfundet af modedesigneren Francesca Rosella fra London og antropologen Ryan Henz. Ifølge nyhedssiden Toronto Star opstod ideen, fordi Rosella var blevet godt træt af altid at skulle famle febrilsk efter sin mobiltelefon i håndtasken, hvilket resulterede i mange missede opkald. Om kjolen oplyser Rosella, at den ikke er beregnet til hverdagsbrug - den er til en særlig aften, hvor du ikke vil bekymre dig om alle dine plastik-dimser.

Telefonopkald besvares ved at løfte hånden op til øret, ligesom hvis man havde en almindelig telefon mellem fingrene. Til gengæld er det kun muligt at ringe op til et enkelt nummer, fordi kjolen ikke indeholder et tastatur.

Der er dog blevet plads til både antenne og SIM-kort, og højttaler og mikrofon er syet ind i kjolens venstre ærme. Da klædedragten har sit eget telefonnummer, skal man blot videresende opkald til dette nummer fra sin egen telefon – mobil eller fastnet.

Modedesigneren bag M-Dress oplyser intet om, hvorvidt kjolen kan vaskes, eller om det er muligt at slukke ringetonen og i stedet vælge vibration.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Smartphone i gummi

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSmartphone i gummi

CAT B15 holder både til vand og høje fald, men holdbarheden giver visse udfordringer.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere