nyheder/youtubemobil145.jpg

Telefon til YouTube

Der bliver i stigende grad taget højde for hjemmesider og online-tjenester, når der udvikles ny teknologi. Nu kommer den første mobiltelefon til YouTube.

YouTube er en populær online-tjeneste, hvor folk kan dele videoklip med hinanden. Og hvorfor ikke forsøge at få del i denne popularitet, synes flere producenter af mobiltelefoner at have tænkt. Samsung er først med en mobiltelefon, der både kan se videoklip og sende dem direkte til internetsider.

Telefonen hedder SGH-L760, og med den i hånden kan du fx optage fede feriefilm, og straks lægge videoklippet direkte ud på YouTube eller andre lignende web-tjenester. Med 3G-teknologi er du sikret, at videoklip kan sendes og hentes via nettet med ordentlige hastigheder.

Det indbyggede videokamera er på 2 megapixels. Desuden er telefonen udstyret med musikafspiller, Bluetooth, FM radio, RSS-nyhedslæser og selvfølgelig web-browser. SGH-L760 har desuden en port til microSD-hukommelseskort. Med de interessante video-muligheder kunne man dog godt ønske sig en bedre skærm end de 176 x 200 pixels, som telefonen besidder. Herligheden for mobile videoentusiaster ventes på det europæiske marked i løbet af juli.

Måske er du interesseret i ...