MWC2016

Tag med på årets mobilmesse

MWC 2016: Komputer for alle rapporterer de kommende dage fra verdens største messe for mobiltelefoner og trådløst udstyr. Følg med på vores Facebookside og se nogle af årets allermest spændende mobile nyheder.

21. februar 2016 af DAU

Mobile World Congress (MWC) er årets store begivenhed for smartphone-producenter og andre, der udvikler mobilt udstyr. Det er her, mange nye telefoner, tablets og andet mobilt udstyr bliver vist frem først gang, inden de kommer på markedet til alle os forbrugere. Vi håber blandt andet at se nye smartphones og tablets fra Lenovo, Samsung, Huawei, Sony, LG, Nokia og Microsoft, som vil gøre brug af de nyeste kraftfulde processorer, der kommer til at præge resten af årets produkter.

> Følg med på facebook

Vi forventer også at se en masse hverdagsudstyr til hjemmet, de såkaldte ”Internet of Things”, som kan gøre din hverdag nemmere, sjovere og meget mere spændende.

MWC 2016 finder sted fra den 22. til 25. februar i Barcelona. Arrangørerne venter flere end 94.000 besøgende i løbet af de fire dage. Det er verdens største messe og udstilling for mobil- og teleindustrien med flere end 2.100 udstillere, primært i messehallerne Fira Gran Via nær stranden i den catalonske hovedstad.

Måske er du interesseret i ...