Cookie- og privatlivspolitik


Super simpel videochat fra Google

Google er endelig klar med sit alternativ til Facetime og Skype.


Google lancerer i disse dage deres helt nye videochat, Google Duo, til Android og iPhone. Appen skal blot have lov til at bruge kontaktoplysningerne på din telefon, og så finder den automatisk ud af, hvilke af dine venner der også bruger Google Duo.

Mest til Android-brugerne
iPhone-brugere har i flere år nydt godt af Facetime som en simpel videochat-løsning, men på Android har der ikke for alvor været noget tilsvarende simpelt. Så selvom Google Duo virker til begge styresystemer, er det først og fremmest skabt for Android-brugernes skyld. Programmet er i øvrigt ligeglad med, hvilken telefon dine venner har. Det virker uanset hvad.

Se, hvem der ringer, før du svarer
Hele Googles filosofi omkring Duo er, at det skal være så simpelt som muligt. Der er da heller ikke mange nyskabelser i forhold til konkurrenternes produkter. Google er dog stolte af især en af deres funktioner, og det er banke-på-funktionen, der lader dig begynde at filme, allerede inden din ven har taget telefonen. ”Det lader samtaler begynde med et smil,” som Google siger.

Google Duo bliver tilgængelig på Google Play og iOS App Store i denne uge

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Din smartphone kan eksplodere!

Din smartphone kan eksplodere!

Batterierne i moderne smartphones kan overophede og eksplodere. Læs hvorfor her.

Læs mere

Hold varmen når du SMS'er

Hold varmen når du SMS'er

Nu kan du få handsker med dupper på fingerspidserne, så du kan betjene mobiltelefoner og andet elektronisk grej i koldt vejr uden at fryse fingrene.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test af smartphones

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest af smartphones

Tjek din e-mail, surf på nettet, tag billeder, se video, lyt til musik eller snup et hurtigt spil kabale – en smartphone kan det hele og meget mere. Vi tester ni af slagsen til priser fra kun 888 til 1.999 kroner.

Læs mere

Nyeste

Billig super-telefon

LePro3 ecophone er en ny Android-telefon med masser af kræfter til budgetpris.

Læs mere

Bestil din mad med Google maps

Nu bliver det endnu nemmere at bestille mad til døren!

Læs mere

Din smartphone kan eksplodere!

Batterierne i moderne smartphones kan overophede og eksplodere. Læs hvorfor her.

Læs mere