Cookie- og privatlivspolitik


Sony går efter iPhone

Sonys nyeste Android topmodel Xperia Z1 fås med to skærmstørrelser og med en app, der gør det ultranemt at skifte fra enhver anden smartphone - også iPhone.

70 procent af det skandinaviske mobilmarked består af dyre topmodeller, hvor enkelte modeller som Apples iPhone alene tegner sig for en stor del af salget. På Android-siden betyder en topmodel med høj ydelse også en kæmpe skærm. Flere af producenterne har lavet udgaver af deres populære topmodeller med mindre skærm, men så har der også været tale om en telefon med neddroslet indmad. Sony vurderer dog ud fra iPhones popularitet, at der muligvis findes en del mennesker, som gerne vil have en kraftig telefon, men ikke nødvendigvis en gigant skærm og lancerer til formålet Xperia Z1.

Den nye Xperia Z1 kommer også i en udgave, der hedder Z1 Compact, men uden at der er skåret i ydelsen. Skærmen, der er på 4,3-tommer i stedet for storebros 5, er selvsagt ikke den samme, men her har Sony valgt et IPS-display, der måske ikke helt har storebrors klare farver, men så til gengæld en bedre betragtningsvinkel. Batteriet er selvfølgelig også mindre, men på grund af ny teknologi og den mindre skærm lover Sony markedets bedste batteritid - fx op til 12 timers video. Derudover er Z1-serien vandtætte og udstyret med et imponerende 20,7 megapixel-kamera. Designet er elegant og solidt og Xperia Compact kommer i sort, hvid, pink og limegrøn.

For at gøre det nemt at skifte, kommer Xperia Z1 Compact med en app, der hjælper med at overføre beskeder, kontakter og alle de andre vigtige informationer fra ens gamle mobil. Også fra en iPhone, der ellers normalt kan være bøvlet at udskifte med en Android-model. App'en kigger også på alle de installerede apps og lader dig vælge på en checkliste, om de også skal installeres på din nye telefon. Findes app'en ikke i en Android-udgave, så har Sonys eksperter fundet det bedste alternativ, som så vil blive foreslået. Prisen på Xperia Compact bliver nok omkring 3.700 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere