Cookie- og privatlivspolitik


Ring billigt til hele verden

Brug Google som dit telefon­selskab, og spar penge. I de bedste tilfælde kan du spare over 98 procent på telefonregningen, hvis du taler i telefon via computeren.

Hent artiklen > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du ringer billigt til hele verden.

Internettelefoni? Kan det nu virkelig betale sig? Det er vist mest noget for nørder, der sidder foran skærmen og snakker med andre nørder.

Sådan var det for nogle år tilbage. Men nettelefoni er bedre end sit rygte. Man kan i dag ringe via pc’en stort set lige så simpelt som med den gamle vægtelefon. Og hvad vigtigere er: Man kan ringe til en hvilken som helst normal telefon på hele kloden, fastnet eller mobil. Modtageren behøver altså ikke at sidde og vente ved pc’en, viklet ind i hovedsæt, mus og tastatur.

Du skal stadig selv gøre lidt forarbejde, og som udgangspunkt er du nødt til at blive ved pc’en. Men prisen taler sit eget overbevisende sprog. Især hvis du skal ringe til fjerne lande, er der store beløb at spare.

Så hvad venter du på? Der kræves ikke andet end din pc, et sæt hovedtelefoner og en internetforbindelse. Se her i artiklen, hvor let det er, og se også den samlede prisoversigt sidst i artiklen. De aktuelle priser for at ringe til telefoner i udlandet via Google Voice finder du her.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Falske apps snyder dig

Falske apps snyder dig

En lang række apps i Windows Store og Google Play Butik, er ikke hvad de giver sig ud for. De lokker dig til at betale penge og kan i værste fald smitte med virus.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere