Cookie- og privatlivspolitik


Overfør penge direkte fra mobilen

Danske Bank lancerer en ny app til smartphones, hvor du kan sende penge lige så nemt, som du sender en sms.

Det bliver fremover nemt at dele regningen på en restaurant eller biografbilletterne. En ny app kaldet MobilePay til smartphones giver dig mulighed for at overføre pengebeløb uden brug af NemID og netbank.

Programmet fungerer til både Android og iOS, og det kræver ikke, at du er kunde i Danske Bank. De eneste krav er, at overførslen skal ske mellem to smartphones, hvor brugerne har oprettet MobilePay-kontoer.

Det gør du ved at indtaste oplysninger om dit kreditkort og bankkonto i programmet, der har en række sikkerhedsforanstaltninger, så det er trygt og sikkert. Derudover skal du indtaste en personlig kode, som du skal bruge hver gang, du vil lave en overførsel.

Derefter fungerer programmet som en slags telefonbog, hvor du kan sende et givent beløb til en af dine kontakter, uden du behøver få fat på personens kontooplysninger. Du kan sende op til 1.000 kr. om dagen, men maksimalt 500 kr. per overførsel.

Skulle din telefon blive stjålet, kan du spærre din konto, ligesom du ville spærre et kreditkort, og banken vil dække et eventuelt tab, hvis din konto bliver misbrugt.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Falske apps snyder dig

Falske apps snyder dig

En lang række apps i Windows Store og Google Play Butik, er ikke hvad de giver sig ud for. De lokker dig til at betale penge og kan i værste fald smitte med virus.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere