Jabra stone ny

Nyt headset fra Jabra

Et nyt trådløst headset bliver i dag lanceret fra GN Netcom. Jabra STONE kombinerer det flotte design man typisk ser i tidens musikafspillere med det nyeste indenfor støjfiltre og bluetooth teknologi.

Umiddelbart kan den nye Jabra STONE overfor denne skribent virke mere som et specialdesignet smykke eller en MP3-afspiller, end et headset. Borte er den lille arm, der holder en mikrofon hen til munden på dig og giver et indtryk af en receptionist eller telesælger. Væk er ledningerne der filtres og går i hårknuder. I stedet får du en minimalistisk trådløs bluetooth øresnegl med mulighed for at styre volumen ved at lade en finger glide hen over den trykfølsomme overflade, og et elegant og diskret design.

Jabra STONE indeholder nogen af de nyeste teknologier indenfor filtrering af baggrundsstøj og er forsynet med to retningsbestemte mikrofoner med den såkaldte ”Noise Blackout Extreme” teknologi, der skal sikre en optimal lyd når du taler. Den ene mikrofon opfanger din stemme, imens den anden, som peger ud mod omverdenen, opfanger den støj der måtte komme fra det omkringliggende miljø og filtrerer det fra, så modtageren i den anden ende kan høre dig klart og tydeligt.

Selve det lettere sejlformede headset kan integreres fuldstændig i den lille runde sten, der fungerer som ladestation. Der kan det så ”suge” trådløs energi, og få op til seks timers ekstra taletid, for en total af otte timers trådløs taletid når du er på farten. Når headsettet er koblet til ladestationen, er stenen også med til at beskytte headsettet, så det ikke bliver bøjet eller ødelagt i lommen.

Headsettet er fleksibelt og beklædt med en blød gummioverflade, som gør at det ikke generer det store at have på. En såkaldt ”ear-gel” omkring højtaleren skal samtidigt sørge for en perfekt tilpasning af headsettet til øregangen.

Den vejledende udsalgspris for den lille sorte ”sten”, er 799 kr.

Måske er du interesseret i ...