Cookie- og privatlivspolitik


Oplad din telefon på 30 sekunder

Nyt bio-batteri til mobiltelefoner kan oplades på bare 30 sekunder.

Er du træt af at vente en evighed på at din mobiltelefon lader op? Så er der godt nyt på vej. Et israelsk firma, har nemlig udviklet en ny teknologi, der kan oplade en smartphone på kun 30 sekunder. Det hele handler om en ny type batteri, som bruger bittesmå nano-krystaller, der kan lede strøm meget hurtigere end de kemikalier, der findes i normale batterier. Ideen udspringer fra forskning i alzheimers, hvor de molekyler, der danner de små nano-krystaller, blev opdaget.

Batteriet er stadig i udviklingsstadiet, og er endnu ikke bygget ind i telefoner. Det er på størrelse med en pakke cigaretter og sidder på bagsiden af telefonen. StoreDot som firmaet hedder, regner med, at det vil tage et år at få batteriet bygget ind i smartphones og yderligere to år, før det kan købes i butikker.

Batterierne vil være 40 procent dyrere at producere end almindelige batterier til smartphones. Derfor kommer telefoner med de nye batterier også til at koste cirka dobbelt så meget, som de smartphones, der er på markedet i dag.

Firmaet har allerede samlet 33 millioner kroner ind til projektet, og rygterne siger, at Samsung er en af investorerne.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Din smartphone kan eksplodere!

Din smartphone kan eksplodere!

Batterierne i moderne smartphones kan overophede og eksplodere. Læs hvorfor her.

Læs mere

Hold varmen når du SMS'er

Hold varmen når du SMS'er

Nu kan du få handsker med dupper på fingerspidserne, så du kan betjene mobiltelefoner og andet elektronisk grej i koldt vejr uden at fryse fingrene.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test af smartphones

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest af smartphones

Tjek din e-mail, surf på nettet, tag billeder, se video, lyt til musik eller snup et hurtigt spil kabale – en smartphone kan det hele og meget mere. Vi tester ni af slagsen til priser fra kun 888 til 1.999 kroner.

Læs mere

Nyeste

Billig super-telefon

LePro3 ecophone er en ny Android-telefon med masser af kræfter til budgetpris.

Læs mere

Bestil din mad med Google maps

Nu bliver det endnu nemmere at bestille mad til døren!

Læs mere

Din smartphone kan eksplodere!

Batterierne i moderne smartphones kan overophede og eksplodere. Læs hvorfor her.

Læs mere