Cookie- og privatlivspolitik


Mobiltelefoner tåler ikke kulde

Stockholm (NTB-TT): Svenske forskere mener, at fabrikanterne ikke er gode nok til at informere os om, at mobiltelefoner ikke virker i koldt og fugtigt vejr.

"Moderne mobiltelefoner virker ikke ved lav temperatur. Nogle modeller holder op med at virke, når temperaturen falder ned til nul, fordi batteriet er for svagt," siger svenske eksperter.

De mener, at producenterne slet ikke giver tilstrækkelig information om problemet, og det er relevant og vigtig viden især til forbrugerne i lande med fugt og kulde, som fx i Skandinavien.

I instruktioner for telefoner fra Nokia i Finland hedder det, at telefonerne skal håndteres i temperaturer mellem 15 og 25 plus grader.

Konkurrenter LG, Siemens og Sony Ericsson siger, at deres telefoner kan modstå temperaturer fra minus 10 til plus 55 grader. Apple skriver i manualen for sin iPhone, at det ikke bør anvendes ved temperaturer under 0 eller over 35 grader.

De nye og populære mobiltelefoner med tryk-følsomme skærme i stedet for knapper, er især temperatur-følsomme.

Nokia's chef for kundeservice i Sverige, Anders Larsson siger, at selskabets telefoner sandsynligvis virker i temperaturer under 15 grader. Men han indrømmer, at hvis det er meget koldt, så kan enkelte funktioner sætte ud, fx kan du opleve at skærmen bliver langsom.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Udvid lageret på din smartphone

Udvid lageret på din smartphone

Er du ved at løbe tør for plads på din smartphone? Så får du her tre glimrende apps, der giver dig det meste af pladsen tilbage.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere