Cookie- og privatlivspolitik


Ny iPhone afsløres i september

Her er, hvad du kan forvente af den nye Apple-telefon

Rygterne har i mere end et halvt år svirret på internettet, men nu er det snart tid til den officielle afsløring af, hvad det er, Apple har i støbeskeen til sine mange iPhone-fans.

Det seneste rygte går på, at den nye telefon skulle være helt vandtæt. Det hænger sammen med et andet rygte, der siger, at det klassiske 3,5mm hovedtelefonstik ikke længere vil være en del af telefonen. Måske prøver Apples designere at lappe så mange huller som muligt?

Større batteri og bedre kamera
En mere oplagt forklaring på det manglende hovedtelefonstik er dog nok, at der har været brug for så meget plads som muligt inde i telefonen, for at give plads til et langt bedre batteri end de tidligere udgaver har haft.

I afdelingen for mere sandsynlige rygter finder vi et forbedret kamera og en større processorkraft. Desuden kan vi nok godt regne med, at der igen i år udkommer to modeller i forskellige størrelser.

Forudbestillinger fra 9. september
Apple afslører ikke noget, før de er klar med deres konference d 7. september, men det forhindrer altså ikke den sædvanlige strøm af rygter og lækkede informationer. Desværre har der endnu ikke været noget, der slår dengang, hvor en iPhone 4-prototype blev glemt på en bar af en Apple-medarbejder.

Hvis sladderen holder stik, åbnes der for forudbestillinger fredag d 9. september, hvorefter de to iPhone 7-modeller udkommer fredag d 23. september til de samme priser som iPhone 6-modellerne.Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Narres til at bore hul i iPhone 7

Narres til at bore hul i iPhone 7

Mange har ødelagt deres telefon i jagten på det manglende jackstik.

Læs mere

Apple dropper klassisk funktion

Apple dropper klassisk funktion

Med Apples iOS 10 må du vinke farvel til en funktion, der har været et fast element på din iPhones låseskærm helt fra den første model!

Læs mere

iPhone 7 præsenteret – Hvad kan den så?

iPhone 7 præsenteret – Hvad kan den så?

Vandafvisende, men uden hovedtelefonstik

Læs mere

Nyeste

Narres til at bore hul i iPhone 7

Mange har ødelagt deres telefon i jagten på det manglende jackstik.

Læs mere

Hvad?! Kan min iPhone også det?

Din iPhone er udmærket til at foretage telefonopkald og sende en sms eller to, men vidste du hvor meget mere den også kan? Vi har fundet fem overraskende funktioner.

Læs mere

Skal du have en iPhone 7? Nej tak!

Rygterne talte sandt. iPhone 7 blev ingen revolution, så jeg beholder pengene i lommen!

Læs mere