Cookie- og privatlivspolitik


iPhone 7 - sådan bliver den (måske)

iPhone 7 er den næste i rækken af Apples populære telefoner. Vi har set på, hvad vi kan forvente os, hvornår den kommer, og hvad den kommer til at koste.

Udviklingen af Apples næste toptelefon, iPhone 7, er i fuld gang, men hvad kan vi egentlig forvente os af det kommende vidunder? Vi har samlet rygter og kendsgerninger sammen og prøver at give et billede af, hvordan den bliver.Hvornår kommer iPhone 7?
De seneste iPhone-topmodeller er blevet introduceret i september måned, så det tyder på, at iPhones lanceringsdato bliver i september 2016, og at den vil kunne købes kort tid efter. Der går dog rygter, om at den kan komme lidt tidligere på året.Hvad kommer iPhone 7 til at koste?
Prisniveauet bliver sandsynligvis det samme som for iPhone 6s. Det vil sige fra cirka 5.800 kroner for den billigste model.Hvilke specifikationer får iPhone 7?
Vi ved ikke så meget om iPhone 7's udseende og specifikationer endnu. Men vi kan i hvert fald komme med nogle kvalificerede gæt baseret på de tidligere modeller.

Der går rygter om, at Apple samarbejder med en chipproducent, som kan mindske iPhone 7's indmad, og det kan betyde, at telefonen bliver tyndere end iPhone 6s's 7,1 mm.

Skærmen vil med stor sandsynlighed få en bedre skærm end iPhone 6s's 750 x 1334 pixels. Android-telefoner som Sony Z5 Premium er helt oppe på Ultra HD-opløsning (2160 x 3840 pixels), og Apple vil nok forsøge at følge med i pixelræset.

Apple er til gengæld ikke hoppet med i kapløbet om at levere flest megapixels fra telefonens kamera. iPhone 7 vil muligvis holde fast i de 12 megapixels fra forgængeren, men vi kan håbe på andre forbedringer fx optisk billedstabilisering, der vil give meget bedre billeder under dårlige lysforhold. Den store 6s Plus var udstyret med optisk billedstabilisering, men iPhone 6s blev snydt og måtte klare sig uden.

> Læs mere om iPhone her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Skal du have en iPhone 7? Nej tak!

Skal du have en iPhone 7? Nej tak!

Rygterne talte sandt. iPhone 7 blev ingen revolution, så jeg beholder pengene i lommen!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>De bedste iPhones nogensinde

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDe bedste iPhones nogensinde

iPhone 6 og iPhone 6 Plus er de hidtil bedste iPhones og blandt de absolut bedste telefoner på markedet lige nu.

Læs mere

Apple dropper klassisk funktion

Apple dropper klassisk funktion

Med Apples iOS 10 må du vinke farvel til en funktion, der har været et fast element på din iPhones låseskærm helt fra den første model!

Læs mere

Nyeste

Narres til at bore hul i iPhone 7

Mange har ødelagt deres telefon i jagten på det manglende jackstik.

Læs mere

Hvad?! Kan min iPhone også det?

Din iPhone er udmærket til at foretage telefonopkald og sende en sms eller to, men vidste du hvor meget mere den også kan? Vi har fundet fem overraskende funktioner.

Læs mere

Skal du have en iPhone 7? Nej tak!

Rygterne talte sandt. iPhone 7 blev ingen revolution, så jeg beholder pengene i lommen!

Læs mere