Cookie- og privatlivspolitik


4 ting du ikke vidste din iPhone kan

Din iPhone er udmærket til at foretage telefonopkald og sende en sms eller to, men vidste du hvor meget mere den også kan? Vi har fundet fire overraskende funktioner.

Har du nogensinde downloadet den komplette manual til din iPhone og læst de 196 sider fra ende til anden? Det har vi heller ikke, men du finder den her , hvis du har mod på det.

Du behøver dog ikke læse en kedelig manual for at få glæde af de fire overraskende funktioner, som vi har gravet frem her. Måske kender du enkelte af dem i forvejen, men kun de færreste kender til alle fire funktioner.

1: Svar på beskeder uden at åbne Beskeder
Træk blot notifikationen om en ny besked ned fra toppen af skærmen og tryk på "Svar". Så kan du svare straks uden først at åbne din Besked-app.

2: Se de apps, der bruger mest strøm
Hvis du vil vide, hvad der tapper din telefon for strøm, skal du blot gå ind i telefonens indstillinger og vælge "Batteri". Her viser alle apps i en overskuelig oversigt.

3: Videresende SMS'er
Ligesom med almindelige emails kan det også være praktisk at videresende SMS'er. Det gør du ved at dobbelttrykke på beskeden, trykke på "Mere", markere den og trykke på den lille pil i nederste højre hjørne. Skriv nummeret til den kontakt, som skal have SMS'en videresendt.

4: Se alle de steder, du har været
Gå ind i Indstillinger. Vælg "Privatliv", "Lokalitetstjenester", "Systemtjenester" og rul ned til "Hyppige placeringer". Kig nu på sektionen "Historik". Her kan du se de steder, du opholder dig mest.
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Narres til at bore hul i iPhone 7

Narres til at bore hul i iPhone 7

Mange har ødelagt deres telefon i jagten på det manglende jackstik.

Læs mere

Apple arbejder på vild teknologi

Apple arbejder på vild teknologi

Allerede næste år kan du sidde langt væk fra stikkontakten og lade din nye iPhone eller iPad op, hvis det står til Apple.

Læs mere

Apple dropper klassisk funktion

Apple dropper klassisk funktion

Med Apples iOS 10 må du vinke farvel til en funktion, der har været et fast element på din iPhones låseskærm helt fra den første model!

Læs mere

Nyeste

Narres til at bore hul i iPhone 7

Mange har ødelagt deres telefon i jagten på det manglende jackstik.

Læs mere

Hvad?! Kan min iPhone også det?

Din iPhone er udmærket til at foretage telefonopkald og sende en sms eller to, men vidste du hvor meget mere den også kan? Vi har fundet fem overraskende funktioner.

Læs mere

Skal du have en iPhone 7? Nej tak!

Rygterne talte sandt. iPhone 7 blev ingen revolution, så jeg beholder pengene i lommen!

Læs mere