galaxys7-vs-iphone6S

iPhone 6S Plus er hurtigere end Galaxy S7

AFSLØRING: Samsungs nye topmodel, Galaxy S7, er langsommere end en gammel iPhone.

9. marts 2016

Du skal vælge en iPhone 6S Plus, hvis du er på udkig efter den hurtigste telefon på markedet.

Den iPhone, der blev lanceret i oktober 2015, er hurtigere end Samsungs spritnye topmodel, Galaxy S7, som ellers har høstet store roser som den stærkeste Android-telefon til dato.

Vi kørte både den nye Galaxy S7 Edge og iPhone 6S Plus igennem benchmark-programmet AnTuTu, der er det mest anerkendte program til at måle telefoners specifikationer og give en hastighedsvurdering.

Konklusionen er klar: Apple er hurtigere end Samsung Samsung Galaxy S7 Edge scorer over flere målinger ca. 130.000, mens iPhone 6S Plus scorer knap 134.000. Forskellen er ikke stor, men viser tydeligt, at Samsungs topmodel er knap så hurtig som Apples.

Det har tidligere været noget nær umuligt at sammenligne telefonernes hastighed på tværs af platforme, men den seneste udgave af AnTuTu har fået styr på omregningsfaktorerne. Derfor er målingerne også de mest anerkendte og valide, når to forskellige telefoner med forskellige styresystemer skal sammenlignes.

Den hurtigste telefoner på markedet er altså iPhone 6S og iPhone 6S Plus, der har de samme specifikationer, når det gælder muskelmasse og hastighed.

Her pakker vi Samsung Galaxy S7 Edge ud før testen:

Måske er du interesseret i ...