hp-logo

HP på vej med smartphones

Giganten er på vej tilbage til smartphone-markedet.

18. september 2012

Hun har kun været chef for HP i et år, men den tidligere eBay-chef ligger ikke på den lade side. Indenfor et år er firmaet blev kraftigt skåret ind til benet, med tusinder af fyringer, og nu drejer hun firmaets holdning til smartphones 180 grader rundt.

I et interview til Amerikanske Fox Business, fortæller hun, at HP fremover skal sælge alt i enheder, fra stationære til smartphones. For et år siden opgav HP ellers at konkurrere på telefon-markedet, men med en ny chef bag roret vender de tilbage til slagmarken.

Ifølge Meg Whitman er de opsatte på ikke at begå de samme fejl som sidst. De vil tage sig god tid til at lave et rigtig godt produkt, inden de lancerer det. De første HP-telefoner fik ikke meget medvind, og det skyldes til del deres styresystem, WebOS, som aldrig rigtig vandt stort indpas.

Detaljerne om de kommende telefoner er meget begrænset, og det vides endnu ikke hvad styresystem de bliver født med. Givet det tætte partnerskab imellem HP og Microsoft virker det ikke usandsynligt, at det nye Windows 8 Phone kunne være en mulighed.

Måske er du interesseret i ...