Cookie- og privatlivspolitik


Gratis apps koster batteritid

En ny undersøgelse viser, at over tre-fjerdedele af strømforbruget på gratis apps bruges på reklamer.

Hvis du er træt af en flad telefon, bør du måske tænke mere over hvilke apps du bruger på den. Nogle af mobiltelefonernes små programmer er nemlig nogle rigtige strømslugere. En ny undersøgelse fra Purdue University i USA, viser nemlig at mange gratis apps bruger enormt meget strøm på reklamer. Ofte bruger de omkring 75 procent af energien på reklamer, og kun 25 procent på selve app’en.

En af de helt slemme syndere er det meget populære Angry Birds. Undersøgelsen viste, at kun en femtedel af strømforbruget blev brugt på at trække selve spillet, mens resten blev brugt på GPS og 3G. Grunden til at apps bruger GPS bliver, er så de kan målrette reklamerne til dig efter hvor du befinder dig. Men GPS og 3G sluger rigtig meget batteri.

Du kan heldigvis til en hvis grad undgå strømspildet, hvis det ikke er apps, der kræver internettet tændt. Du kan nemlig slukke for GPS og Wifi når du ikke bruger det. Og du kan som regel betale for en version af app’en uden reklamer, og spare en masse i strøm.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Smartphone i gummi

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSmartphone i gummi

CAT B15 holder både til vand og høje fald, men holdbarheden giver visse udfordringer.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere