Cookie- og privatlivspolitik


Google skærer ned på sikkerheden

Google stopper angiveligt med at udgive sikkerhedsopdateringer til Android-versioner ældre end 4.4, selvom 60 procent af brugerne stadig har en gammel version af styresystemet.

Hvis du har en telefon eller tablet, der kører Android 4.3 eller ældre tyder meget på, at det er slut med at modtage opdateringer fra Google. Det fandt tre sikkerhedseksperter, Tod Beardsley, Joe Vennix og Rafay Baloch ud af, da de ringede til it-giganten for at underrette om en fejl, de havde fundet i Android 4.3. Svaret fra Google var, at der kun bliver rettet fejl i de to seneste versioner af styresystemet, nemlig 4.4 og 5.0, det skriver BBC.

I et uddybende svar forklarede Google, at de stadig ville opdatere nogle elementer i systemerne, som fx musikafspilleren, men altså ikke yde fuld sikkerhedsbeskyttelse. Hvis det er sandt, betyder det, at ældre Android-versioner nu er mere udsat for virusangreb og sikkerhedsrisici.

Google har endnu ikke kommenteret på sagen og er altså ikke kommet med en officiel udmelding om, at det virkelig er slut med opdateringer til de gamle versioner.

For at beskytte din telefon eller tablet, anbefaler vi, her på Komputer for alle, at du sørger for at have en antivirus-app installeret og ikke henter mistænkelige apps eller åbner links i falske e-mails.
> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Alternativ til iPhone 7

Alternativ til iPhone 7

iPhone 7 er netop blevet lanceret. Men er du træt af den evindelige hype, så har vi fundet et bud på et billigt - og godt - alternativ til Apples nye flagskib.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere