Cookie- og privatlivspolitik


Flere bruger IP-telefoni

Siden 2005 er antallet af brugere af IP-telefoni steget med 300.000, og mere end 525.000 danskere bruger nu internettet til private telefonopkald.

Tallene stammer fra IT- og Telestyrelsens nye undersøgelse af danskernes brug af IP-telefoni i privaten. Undersøgelsen viser også, at yderligere 485.000 regner med at bruge internettet til telefonopkald i løbet af de kommende seks måneder, og at flere end tre mio. danskere kender til eller har hørt om IP-telefoni.

31 procent af dem, der i undersøgelsen svarede, at de ikke bruger IP-telefoni, giver som grund, at de er tilfredse med deres nuværende abonnement. 17 procent har ikke IP-telefoni, fordi det er for besværligt, mens 11 procent gav som begrundelse, at de ikke ringer så meget. Kun 6 procent mente, at kvaliteten var for dårlig.

Undersøgelsen er en gentagelse af en lignende undersøgelse fra april 2005. Dengang brugte mindst 200.000 IP-telefoni, og yderligere 660.000 forventede at bruge IP-telefoni inden udgangen af 2005.

"Vi kan se, at langt fra alle der i 2005 forventede, at de ville bruge IP-telefoni, rent faktisk er kommet i gang endnu. Alligevel har der været en meget stor vækst i antallet af brugere, og alt tyder på, at der også fremover vil være mange nye brugere af IP-telefoni," siger direktør i IT- og Telestyrelsen Jørgen Abild Andersen.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Svenske Telia køber danske Debitel

Svenske Telia køber danske Debitel

Med købet af Debitel sidder Telia på 25 procent af mobilmarkedet i Danmark. Telia overtager blandt andet et kundekartotek på cirka 300.000 mobilkunder.

Læs mere

Falske apps snyder dig

Falske apps snyder dig

En lang række apps i Windows Store og Google Play Butik, er ikke hvad de giver sig ud for. De lokker dig til at betale penge og kan i værste fald smitte med virus.

Læs mere

iPhone fyldt med fejl

iPhone fyldt med fejl

Apples første opdatering af deres styresystem iOS 8, har resulteret i næsten ubrugelige telefoner, men den seneste opdatering skulle løse problemerne.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere